Ti mit tesztek ha itt a kérdésetekre bunkó, troll válasz jön?
Én ha normális kérdést teszek fel,akkor is van 1-2 bunkó válasz.De a többi normális válasz.
Titeket nem idegesít fel? Vagy mit tesztek ilyenkor?
Lepontozom, és jelentem. :) Többet nem tehetek. Én a kötekedőket utálom. Egy félreérti a kérdést, jól belerúg a kérdezőbe, a többi birka pedig követi ...
Viszont " A felhasználó nevű " felhasználótól már nagyon ki van a tököm :) ...
TANÁCS: A troll előre megfontoltan aknázza ki az online közösség normáinak gyenge pontjait, hogy feldühítse az embereket.
Ne etesd a trollt! A trollnak a veszekedés, a zavar és a felfordulás a lételeme: ha vitába szállsz vele, csak a kedvére teszel. Ahogy a mondás tartja: ne kezdj birkózásba egy disznóval. Mindketten sárosak lesztek, de a disznó még élvezi is.
=OFF=
Egy kis kiigazítást, ha megengedtek az #1. és egyben #6. hozzászólóhoz:
Szerintem te a "szilvás buktás" intelligens viccről beszélsz, amit innen ismer a legtöbb ember: http://www.youtube.com/watch?v=wTfdxU1JoEY
Amúgy +1 arra, amit írtál, mert pontosan ezt kell csinálni :)
=ON=
Adom alájuk a lovat, hátha valami értelmes trollal is találkozom. Olyan kevés manapság az intelligens trollkodó :(
Schimán jellegű emberek szerintem színt visznek az életbe.
Legtöbben csak dühből csinálják, azokat meg leiskolázom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!