Nézz szét és látod, hogy a hülyéknek, korruptaknak áll a világ. Bármely országot megnézheted, mindenhol van korrupció, fekete simlisség az ország vezetése körül.
Ezek után minek erőlködjön egy ember, akibe a szülei mertek igazságtudatot nevelni?!
Én is belefáradtam már sok mindenbe, elmúlt 3 évben csak éltem mint egy növény, mert egyáltalán nem motivál semmi. Minek szenvedjek a problémáim megoldásán? Megszámlálhatatlanul sokszor megpróbáltam, az össze módszert kipróbáltam, ami másnál működött, és nálam semmi sem vált be. Vért izzadva sem sikerül bizonyos dolgokat megoldani, megérteni.
Tudat alatt mazochista vagyok, szóval szeretek szenvedni, ezért nem öltem meg még magamat!
25F
Súlyos depresszió, elviselhetetlen, hosszú ideig tartó szorongás, függőségek, szenvedélybetegségek (drogok, gyógyszerek, alkohol), megoldhatatlan élethelyzetek.
Néha sajnos a pszichiáter sem tud segíteni, mert tízféle gyógyszert próbál váltogatni, amitől sokszor még rosszabb állapotba kerül a beteg, kilátástalannak látja a harcot és feladja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!