Unatkozom nagyon, mivel töltsem el az időt?
Dolgozom de igazából semmi dolgom ilyenkor hétköznap és rohadtul unatkozom. Van nálam egy laptop, internetlehetőség és papír tollak egy üveg víz. Zenét hallgatni/videózni nem lehet.
Közbe leírom pár aktuális problémám hátha ezzel kapcsolatban van ötletetek :)
-fogynom kellene pár kg-ot de nem tudom hogyan csináljam hogy tartható is legyen + legyen eredménye
- nem tudok dönteni a továbbtanulást illetően szívből szeretnék valamilyen kutató lenni vagy orvos( nyilván érdekel a biológia és a fizika is csak félek,hogy az agyi képességeim és az ideggyengeségem nem jó hozzá :/
- örülnék ha lenne több barátom
- és persze több pénzem :))
Köszönöm az ötleteket,tanácsokat egy fiatal lány.
Kicsit habókosnak tűnsz a kérdésed alapján. :D Tehát van net, csak sebesség nincs és mindez munka közben, vagy ez most a szabadidődre vonatkozna?
Fogyni úgy lehet, ha kevesebbet eszel... Állíts be az étkezést rendszeresre és csökkentsd a mennyiséget folyamatosan. Fontos hogy legyen egy jóbarát, vagy társ, aki ösztönöz közben.
Továbbtanulás... Azt már most megmondom, nem tudom mennyi idős vagy, de a hozzáállásod nagyon nem jó, illetve nekem tetszik, de abból a szempontból, hogy sikeres legyél nem az. Tetszik ez is, na meg az is...de dönteni nem tudsz, ez az ami normális, nyugodj meg. :) A döntésképtelenséged pontosan abból fakad, hogy picivel nyitottabb vagy mint az átlag és te ezért is vagy, leszel több, mint mások.
A barátságok általában szituációfüggők, minél sikeresebb vagy, annál több a "barátod". Hogy ha érted ez mit jelent, akkor nagyon is jó úton haladsz. :))
Új dolgot nem hiszem hogy írtam volna számodra, de kitartás, lesz ez még jobb is. :)
Könyvtárba esetleg nem vagy beiratkozva? Menj és vegyél ki pár számodra érdekes könyvet és olvass. Én például ha rámjön akkor darálom a könyveket :) Nem régen költöztem egy másik városba és itt is hamarosan beiratkozom egy nagy könyvtárba és munka után, este olvasgatni fogok, már alig várom :)
Munka közben, ha nincs dolgod, de van tollad és papírod, akkor levelezhetnél is akár :) Én külföldi emberkékkel szoktam, a világ minden tájáról, nagyon érdekes hobbi. Erről privátban tudok neked bővebben mesélni, ha érdekel :) és így a szociális kapcsolataid is valamennyire nőnek és a nyelvtudásodat is karbantarthatod :)
Fogyás. Munka után esetleg ha van időd és lehetőséged, akkor menj el konditerembe vagy uszodába és persze emellett próbáld meg az étkezésen változtatni. Ez a legnehezebb.. nekem is kellene, de mivel albérletben lakom és nem egyedül, nem tudok úgy főzni ahogy kellene, meg munka után sokszor bevallom nincs is kedvem tökörészni a konyhában egy magamra (a lakótársak is megoldják maguknak az ebédjüket), úgy hogy még egészséges is legyen, változatos, laktató.. Éttermi kajákban meg vhogy nem bízok, rendelni nem nagyon szeretek. Szóval ez a része a dolognak nekem sem jön össze.
Remélem, hogy tudtam segíteni valamennyire :)
Én azt csinálnám hogy utána néznék ezeknek, de nagyon:D
mert szerintem ezeknek utna nézni nem rövid idő.
+-ba ha van tollad és papirod ugyebár. kezdj ell rajzolni egy kockát amin a vonalain töbször átmész a tolal mintha vázlatott csinálnál:D és ezek után már fogsz tudni kreativ dolgokat rajzolni, de ha nem is kreativ dolgokat de egy ideig ezzel sztem el lehet lenni, nálam legalábbis be vált:D
és ha már vékép nincs semmi akkor csak ugy random betűket üs be a google-ba én például multkor igy találtam egy olyan csapatot aki alagutakba rakaszkat be film posztereket:'D.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!