Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » 15-16 eves fiuk, nektek mi az...

15-16 eves fiuk, nektek mi az idealotok?

Figyelt kérdés
2014. nov. 23. 20:12
 1/7 anonim válasza:
Én már ott tartok hogy legyen okos és valahogy azért nézzen ki
2014. nov. 23. 20:24
 2/7 anonim ***** válasza:
Legyen okos.
2014. nov. 23. 20:27
 3/7 anonim ***** válasza:
legyen okos, ápolt, valamennyire nézzen ki jól, ne legyen túl vékony, inkább telt.
2014. nov. 23. 20:31
 4/7 anonim ***** válasza:
Haha, 2 év múlva már csak annyit fogtok írni, hogy legyen lány :D Rá 3 évvel már lehet azt se :D
2014. nov. 23. 20:35
 5/7 anonim ***** válasza:

Első 3. válaszolónak ne higgy.

15-16 éves fiúk nem szellemi top-on levő lányokat keresnek akikkel leakarják élni az életüket, csak olyanokat akik szépek. Ha meg találnak egy olyat akinek bejönnek, valamint szebb és okosabb is, az előzőt leváltják rá. Lányok is ugyan így.

A fiúknak nagyságrendekkel nem különbözik az ideálja. Ezért vannak csajok akik hetente tudják váltogatni a barátjukat. Ahogy vannak ilyen fiúk is.

A kérdésedre válaszolva:

-Lapos has, vagy olyan has amin nincs háj, csak pár cm-el van kijjebb a laposnál szóval ha mész nem lötyög a tested.

-Rövid haj a vékony lányokon elfogadható, néha jól is néz ki, viszont ducikon egyáltalán nem!

-Foglalkozzon a hajával. (Láttam olyan csajt, akinek olyan volt, mint ha a testéhez lett volna ragasztva).

-Vasalt, vagy göndörített haj, természetes göndör kevesebbeknek jön be.

-A frufrut felejtsd el, ha csak nem valami Kleopátra frizurát csinálsz magadnak.

-Semmi smink, egyedül szemfesték, bár engem pl műszempilla sem zavar.

-Kicsit legyen divatos. Ha van saját stílusa az fantasztikus dolog, de egy 80-as évek beli pulóver nem nevezhető stílusnak.

-Ha szemüveges akkor keret nélkülit semmikép, mert borzasztó!!!!!

-Ne legyen lapos feneked, ha az van akkor pedig ne vegyél olyan nadrágot ami hangsúlyozza.

2014. nov. 23. 22:04
 6/7 anonim ***** válasza:
Érdekes, akárhányszor ilyen kérdéseket vagy oldalakat olvasok, elvileg minden illik rám, ami a fiúknak kell, és nem vagyok elfogult magammal szemben. Valahogy mégis egy éve nem volt pasim. Akkor most mi is az ideál?
2014. nov. 24. 20:58
 7/7 anonim ***** válasza:

Elutasítanak a pasik?

Vagy csak várod a sült galambot?

2014. nov. 25. 15:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!