Fiuk nektek hogy jon, ha egy lany ratok mosolyog?
Figyelt kérdés
Marmint nem gondoljatok furanak?2014. nov. 23. 18:07
2/5 anonim válasza:
Örülök neki. Így azonnal tudom, hogy bejövök neki, szívesen társalog velem, nem érhetnek meglepetések.
3/5 anonim válasza:
Ha egy lány rám mosolyogna aki még éppenséggel külsőre nekem is szimpatikus, akkor már mennék is oda hozzá beszélgetni.:D
4/5 anonim válasza:
Egy nőnek a legszebb ékszere a mosolya!
Én tapasztalatból mondom. Iszonyú, rossz napom volt egyszer. Ezt látta is egy nő kollégám. Ő nem kérdezett semmit, pusztán, valamit hozzám szólt, rám mosolygott és abban a pillanatban, mindent bánatomat elfelejtettem. KOMOLYAN! Majd persze utána, megint fos volt a nap, de egy fokkal mégis jobb volt már ez után a mosoly után. :)
Mosolyogj sokat! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!