Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Egyszerűen mostanában nem...

Egyszerűen mostanában nem megy az ismerkedés, kezdek belefáradni. Komolyat keresek, de kb lehetetlen 21/L. (? )

Figyelt kérdés

Fél éve lett vége a kapcsolatomnak a férjemmel, akivel ugye pár nap ismertség után össze is költöztünk, és 1 hónap alatt bele is vágtunk a baba projektbe (baba sajna nem lett), majd 5 hónap után össze házasodtunk.

Na most, nekem ugye fontos a gyors össze költözés, a hamar baba vállalás,mert egy gyereknél nagyobb boldogság nincs.

Fontos, hogy a párom eddzen (nem foci meg kosárlabda....),

Fontos, hogy 22 év felett legyen... és családcentrikus legyen.és hűséges

amióta egyedül vagyok, egyetlen egy ilyen férfit sem találtam, egyik duci, a másik vékony, amaz cigizik.... a másik nem keres komolyat... amaz meg nem Budapesti....

hát komolyan mondom, hogy kb úgy el ment az egésztől a kedvem, hogy csak na! kezdem azt hinni, hogy nincs már ilyen férfi....

van még így valaki rajtam kívül?:\

21N

2014. nov. 21. 02:27
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Szóval albérletbe gyereket.

Sajnos azt kell mondjam nem tudod mire vállalkozol.

Egy gyerek felnevelése elég nagy kihívás még akkor is ha bőséges mennyiségű pénz áll rendelkezésre nem hogy akkor ha semmiféle háttér nincs, még egy saját lakás sem.

Mi lesz akkor ha kirugnak az állásodból ?

Vagy ha a párodat rugják ki.

Esetleg mind a kettőtöknek ott kell hagyni a munkahelyét.

Vészmegoldásnak nyilván anyós após befogad hogy ne kelljen utcára menni. De mit fogsz adni annak a gyereknek ?

És most nem a szeretetre a gondolok mert azt biztos fog kapni tőled hanem arról hogy miből fogod megvenni neki a dolgokat ?

Vagy ha új cipő kell neki akkor abban a hónapban nem eszetek ?

Én laktam albérletben jó ideig de egy dolog biztos ilyenkor az ember a saját sorsát sem tudja máról-holnapra nemhogy egy gyerekét.

Ez a vállaljunk gyereket albérletbe majd lesz valahogy típusú hozzá állás rengeteg nem várt helyzetbe bele sodorhat, olyan helyzetekbe amit nem tudsz megoldani.

A férfiak egy része előszeretettel hagyja el a családját miután belekóstolt a gyereknevelésbe.

Akkor mit fogsz csinálni ?

És akkor nem fél évre fogsz egyedül maradni mert gyerekkel már nem olyan lesz a pasizás mint most.

Nem tudod mibe vágod a fejszéd, addig örülj míg nem vagy ebben a helyzetben mert most még át tudod gondolni.

2014. nov. 21. 20:23
 12/16 anonim ***** válasza:
Ha valaki komoly kapcsolatra keres valakit, az nem akkor szokott jönni (főleg a szerelem nem!), amikor keresik, hanem akkor toppan be váratlanul, amikor nem is gondolsz rá!! Úgyhogy türelem.
2014. nov. 23. 11:19
 13/16 anonim ***** válasza:

Kerdezo,mi az ami a fontosabb?

1.)A leendo ferjed

2.)A gyerek

ha az idealia ferj megtalalasa akkor teszel a legtobbet gyermeked boldogsagaert

ha a baba akkor megfosztod a gyereked a boldog elettol!

Amugyis milyen kapcsolat az amelyikben a nonek fontosabb a gyereke mint a ferje?

2014. dec. 28. 10:04
 14/16 anonim ***** válasza:
Iszonyatosan el vagy b**szva... Remélem rendberakod magad mielött gyereked lenne...
2015. jan. 30. 14:33
 15/16 anonim ***** válasza:
Nem bántásból írtam az előzőt. Csak jó ha valaki megmondja neked.
2015. jan. 30. 14:39
 16/16 anonim ***** válasza:
Neked ne is legyen inkább ilyen ésszel. -.-
2021. jún. 16. 11:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!