Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Az utóbbi időben úgymond nem...

Az utóbbi időben úgymond nem tudom mit csináljak és kicsit elveszettnek érzem magam? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés

Jelenleg most vagyok 10.es és több szempontból problémám adódott. Az az egyik bajom, hogy már semmi motivációm nincs a tanulás felé. Mármint úgy értem, hogy nem látom értelmét a tanulásnak ráadásul filmrendező szeretnék lenni ahol különösebben nem számítanak a jegyek. Csak nyelveket tanulok (főleg angol) mivel azoknak értelmét látom és szerencsére jól is haladok mert meglett a középfokú nyelvvizsgám is angolból. De akkor is egyszerűen nem értem, hogy mér nincsen semmi motivációm. Azt meg kérlek ne mondjátok, hogy ha nem tanulsz buta leszel mert nem hiszem, hogy most pl. ha egy író életrajzát megtanulom azzal több leszek.

Másrészt egyszerűen elegem van, hogy semmit se csinálok és abból áll a napom, hogy elmegyek suliba és aztán hazajövök és ennyi! unom. Valami ujjat akarok. Gondolkoztam már a sporton is de már annyi mindent csináltam és egyik se jött be, hogy nem tudom mit csináljak. Igazából elegem van, hogy kezdek ,,beszürkülni,, amikor én mindig is egy egyéni személyiség voltam és kezdem elveszteni önmagam. Kicsit úgy hangzik ez a szöveg mintha egy gagyi tini könyvből vettem volna ki de hát ez van. Tényleg nem tudom mi van. Igazából semmit sem tudok. Unalmas lettem! És még 2 évet bírnom kell...

15/F

2014. nov. 19. 16:55
 1/1 anonim válasza:
szia :) nagyon meglepődtem ezen a kérdésen, mivel olyan mintha én írtam volna :) én is rendező (vagy író)szeretnék lenni, nem tudom mivel elfoglalni magam, csak annyi, hogy én lány vagyok és 14 éves :) Hidd el, én sem szeretek tanulni, de hát muszáj. A rendezés vagy az írás nem könnyű. Vagy bejön vagy nem, ezért kell két lábon állni. Én tuti hogy valami filmes egyetemre fogok menni DE csak miután elvégeztem az orvosit. Hidd el, jobban jársz ha tanulsz :)
2014. nov. 19. 17:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!