Magamnak vágom és festem a hajam. Ez furcsa?
Szóval már évek óta magamat fodrászolom. Ugyanis mindig elrontották a hajam, rámbeszélte a fodrász hogy milyen haj állna jól, mindig tépett hajat csinált. Ami jó is volt, amíg el nem kezdett nőni, utána kataszrófa volt ha nem vasaltam:S
Szóval nem voltam megelégedve a munkájukkal.
Egy ideje barnából szőke hajat akartam. Úgy döntöttem, ehhez azért csak jó lenne egy szakértő. Nos, a fejbőrömtől 10cmre kiszívta a hajam fehérre. A maradék rész narancssárgás vöröses maradt. Jól tönkre is tette.
Na itt volt ez a pont, hogy elhatároztam hogy soha többet nem megyek fodrászhoz!! még pénzt is elkért a művéért.
Azóta már sok réteg festék (szőke) volt a hajamon, már egyenletes, szép színe van..de még mindig látszik fényben az elcseszett szőkítés eredménye.(azóta nem hidrogén peroxidoztam meg szőkítőporoztam)
Videók alapján megtanultam levágni egyenesen a hajam, jó ollóm is van hozzá.
A festést is magamnak végzem, tükör előtt.
Csak ha valaki kérdezi , hogy hova járok fodrászhoz, mert jó színe van a hajamnak, ha mondom hogy magam fodrásza vagyok mindenki egyből azt hiszi csórók vagyunk.
Meg lesajnálóan néznek.
ti mit gondoltok? inkább ne hangoztassam ezt?
19 éves lány vagyok
és nem ez a legnagyobb problémám, csak foglalkoztat a kérdés.
Szerintem nem az, sokan csinálják maguknak a hajukat :)
Én is magamnak vágnám, ha tudnám, de az én kéz"ügyességemmel" csak még többet rontanék a helyzeten T.T Nekem a fodrász olyan, hogy elmondom neki, hogy hogy szeretném és legalább 300.000-szer elmondom, hogy de vállig érőnél ne vágja rövidebbre, erre a végén látom, hogy kb az államig levágta ._. És akárhányszor elmondhatom, hogy ne vágja olyan rövidre, úgyis levágja :| Szóval ha nem lennék ilyen béna, én is tuti magamnak vágnám, szerintem nem ciki :)
17/L
köszi a válaszokat:)
jöhetnek még a vélemények
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!