Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek tetszem neki?

Szerintetek tetszem neki?

Figyelt kérdés
Az iskolában van egy fiu aki egy sorban ül velem és azt vettem észre, hogy néha engem néz. Ha meg mondjuk pont arra felé nézek, egyből visszanéz (akkor is ha nem pont őt nézem). 14/L

2014. nov. 15. 08:23
 1/6 anonim ***** válasza:
Képzeld el , ő pont ezt gondolja rólad. És lehet ugyan ezt kérdezi.
2014. nov. 15. 08:29
 2/6 A kérdező kommentje:
Jó gondolat, bár előttem nem ül senki hogy őt nézze...Szinte biztos vagyok benne hogy engem nézett...Meg tavaly próbáltak összehozni vele mert elvileg tetszettem/tetszem neki, de ez egy hosszú történet.. :)
2014. nov. 15. 08:43
 3/6 iskolások válasza:
Szerintem kezdjetek el beszélgetni...és ha nem betoji ugyis elmondja h mit érez irántad !!! 😉
2014. nov. 15. 08:58
 4/6 A kérdező kommentje:
Tavaly sokat beszélgettünk, bár inkább csak facebookon, de ez abbamaradt mert van egy másik lány is aki tetszik neki és a lánynak is ő és én meg nem rondítottam bele a dologba,mégha nem is jöttek össze (és szerintem nem is fognak).
2014. nov. 15. 09:08
 5/6 A kérdező kommentje:
Először velem akart összejönni de en meg fiatalnak ereztem hozza magam. Meg amikor a masik lany is szoba jott mar nem tudott valasztani...Viszont most ugy erzem h probal ujra kapcsolatot teremteni velem ....(ha nem is nyíltan)
2014. nov. 15. 09:12
 6/6 A kérdező kommentje:
Képzeljétek....ma rám írt :).
2014. nov. 25. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!