Szerintetek gúnyolódtak, vagy tényleg tetszem neki?
Van egy o. társam (fiú, legyen A), akivel jóba vagyok. Neki a haverja (szintén fiú, legyen B) tegnap írt nekem szívecskéket, úgy köszönt, majd a lényegre tért, hogy A azt mondta neki, hogy nekem ő tetszik. Tény, tetszik, mert jól néz ki, de talán 3 hónapja szakított a barátnőjével (fb-ről nyomoztam ezt ki, szóval nem biztos). Azt se tudtam mit reagáljak, írtam A-nak, hogy mi volt ez, ő meg azt válaszolta, hogy bejövök B-nek, és a reakciómra volt kíváncsi. Nem vallottam be, hogy bejön, még szerencse, mert végül összeraktam a képet, hogy csak szívatnak, és ezt utána ők is bevallották. Utána B meg kb moziba hívott, nemet mondtam, pedig elvileg most komolyan mondta. Ja, és azért szívattak, mert aranyos vagyok - ezt mondták.
Vicces volt, nekem is, de egyben kínos is. Szerintetek miért csinálták ezt? Lehet tényleg tetszem B-nek? Vagy csak gúnyolódás volt, amiért szép se vagyok, zárkózott is, és mert még nem volt pasim (sejthetik, de biztosra nem tudhatják)? Azért egy kicsit rosszul esett, mert reménykedtem. Amúgy B-vel ritkán szoktam csak beszélgetni.
A 18/F, B 18/F, én 17/L
Köszönöm azoknak akik elolvasták, és időt szakítanak erre!
Szia.
Nos, azok alapján, amiket leírtál, nekem mindkét variáció lehetségesnek tűnik. Egyébként az nem gáz szerintem, ha nem volt még rendes kapcsolatod, a mai világban ez ritka. :)
Zárkózott vagy? Néha próbálj meg nyíltabban viselkedni, mert attól, hogy te nem gondolod szépnek magad más még annak láthat. (Különben rengeteg szép lány/nő azt mondja magáról, hogy nem szép, pedig... DE!)
A kérdésedre visszatérve: Azért sem tudom eldönteni, hogy ez "szívatás" volt-e vagy sem, mert nem tudom, hogy "A" és "B" milyenek, mármint a személyiségük.
Végül: Ha belemész egy randiba, azzal nem veszíthetsz, maximum kiderül, hogy csak hülyéskedtek, na és? Nem nagy gond, legközelebb nem dőlsz be nekik.
(Bocs, hogy regényt írtam) ;)
Szia! Örültem a kisregényednek. :) Számomra is lehetséges mindkét variáció, de tegnap B Elmondta, hogy komolyan gondolta, szóval most Örülök. :D
Köszi szépen a választ!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!