Demi Lovato énekesnőt/színésznőt ki szereti? Én nagyon. ^_^ Példaképem! <3 Kinek az még? És miért? :-)
19.:
Majd ha ,,felnövök" valószínüleg tényleg röhögni fogok magamon. Pl. hogy ilyen válaszok írására pazarlom a megmaradt idegeimet... De ide figyelj. Voltak olyan barátaim, akikkel ma már szóba se állok annyira utáljuk egymást. De mindig örömmel emlékszek vissza arra az időre amikor még nagyokat röhögtünk és órákig dumáltunk egymás ,,szerelmi ügyein". Egy percre sem bántam meg hogy velük barátkoztam.
Régen (úgy két hétig) odáig voltam Selena Gomezért(most nincs kedvem Szalonkázni :P). Állandóan a ,,zenéit" hallgattam,a szobám tele volt ragasztva a képeivel. Mostmár utálom mind a zenéit, mind a hangját. De mért bánnám meg, hogy régen ő volt a kedvencem? Letöröltem a számait, leszedtem a képeit. Ennyi.
Oviban szentül hittem, hogy léteznek tündérek és hogy én is az vagyok. Most visszagondolva ez elég hülyeségnek hangzik, de akkoriban jó volt azt hinni, hogy bármire képes vagyok, nincsenek korlátaim. Mért bánnám meg, hogy ilyen dolgokat képzeltem?
Lehet, hogy holnap már azt fogom gondolni Demiről, hogy egy tehetségtelen,önsajnáltatós senki (najó ez lehetetlen :D). De sosem fogom megbánni, hogy egykor még a példaképemnek tekintettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!