Demi Lovato énekesnőt/színésznőt ki szereti? Én nagyon. ^_^ Példaképem! <3 Kinek az még? És miért? :-)
Figyelt kérdés
Nekem azért példaképem, mert lelkiproblémái ellenére lábra tudott állni, és sosem adta fel. *_* Idézetei, dalai erőt adnak. :-D Mindennapos szarságok után jól esik őt hallgatni/nézni! :)) Főleg, hogy vallásos, és ez is megnyugtat vmennyire. Mivel én is az vagyok! ;-) Stay Strong! <3 Aki szeretne, írhat ide infót róla - ahogy jól esik. *_*#erős #depresszió #híresség #kitartás #bulímia #Demi Lovato #önsanyargatás #alkoholprobléma #drogprobléma
2014. nov. 13. 15:44
11/28 A kérdező kommentje:
8. Válaszoló: tisztában vagyok vele.
Utolsó: egyet értek. :)
2014. nov. 14. 21:21
12/28 anonim válasza:
Kérdező:
4,8,10 én vagyok. Csak hogy tudd :)
13/28 A kérdező kommentje:
Ohh... XDD Jol van na! Bocsi! Akkor Lovatic vagy? *_*
2014. nov. 14. 21:37
14/28 A kérdező kommentje:
Na jo, vegyuk ugy, hogy az utolso komment (ezen kivul) nem letezik. XDD Am akkor is igazad van. <3
2014. nov. 14. 21:46
16/28 A kérdező kommentje:
Az a lényeg, hogy imádom Demit, és ha te is, akkor jó hogy kiálunk érte, nem? :) "Nem, majd hagyom, hogy leszídják", pedig a kérdés nem az volt, hogy ki utálja, hanem ki szereti... Ez nem mindegy...
2014. nov. 14. 21:54
17/28 anonim válasza:
Én is imádom :) A hater-eknek pedig meg kellene jegyezniük hogy sose álljanak ki a lovaticok ellen (de úgy egyáltalán semmilyen rajongótáborral) mert úgyis mi győzünk :D
18/28 A kérdező kommentje:
Pontosan!!!!
2014. nov. 14. 22:02
19/28 anonim válasza:
Nevetségesek vagytok. Nem baj, majd felnőtök és röhögni fogtok magatokon, hogy kikért rajongtatok.
20/28 A kérdező kommentje:
Azt csak hiszed. És nem gondolnám, hogy a "felnövéshez" ez szüksége. De az eredeti kérdés még mindig nem ez. >_<
2014. nov. 15. 12:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!