Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért ilyen gonoszak az...

Miért ilyen gonoszak az emberek? Nagyon megbántottak.

Figyelt kérdés

Kövér vagyok van rajtam 20kg felesleg.. Viszont folyamatosan diétázom(abszolút nem eszem kenyeret,tésztát,sütit,péksütit vagy csokit se gyors kaja) és mozgok is.. de ezek a kilók nagyon ragaszkodnak hozzám. Épp elég szenvedés nap mint nap bárhová is elmenni mert nagyon szégyellem magam és sok bántást kapok...

A minap álltam a buszmegállóban láttam ,hogy jön arra 2 srác és néznek valamit beszéltek és röhögnek..direkt lesütöttem a szemem vártam,hogy elmenjenek előlem..de nem ez lett megálltak előttem és az egyik odanyújtotta a kajáját ..talán valami pékárú lehetett..nem nagyon figyeltem majd pontosan ez hangzott el " na mi van röfi?megennéd mi?" aztán hangos röhögéssel tovább haladtak..

nagyon érzékeny lelkű vagyok és most már tényleg nem merek kimenni...alig vártam,hogy hazaérjek és kibőgjem magam aztán az lett a vége,hogy szanaszét ütöttem a dagadt hasamat ami miatt a bántásokat kapom..

még most is elkap a sírás és a remegés mikor felidézem ahogy megaláztak ott

2014. nov. 10. 21:49
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
54%

9-es. Akkor most azért szólók be mert s*gghülye vagy.

Nem az a megoldás hogyha az anorexiásokat meg lehet alázni akkor a kövéreket is. Az a megoldás hogy SEM az anorexiásakat nem kéne SE a kövéreket. Mert mindenkiben van hiba, bennem is rengeteg. Csak ez a kettő pont szembeütközik ezért támadható. A sok hülye meg kihasználja amit nem lenne szabad.

2014. nov. 10. 22:33
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
A legfontosabb nem az étrend, hanem a megfelelő mozgás. Válassz olyat, amit hosszasan lehet végezni, mint pl kerékpározás, úszás. Ezek kifejezetten jók lennének, mert nem terhelik túl az ízületeidet a többletsúly miatt. 1-2 hónap rendszeres kerékpározástól (függően, hogy tekersz), rengeteget tudsz változni. Hajrá!
2014. nov. 10. 23:08
 13/17 anonim ***** válasza:

12: "A legfontosabb nem az étrend, hanem a megfelelő mozgás. "

Ez nem igaz.

Nekem +10 kiló feleslegem volt, ugyanolyan étrend mellett elkezdtem mozogni. Fittebb lettem, de egy deka se ment le. Rá két évvel abba kellett hagynom és egészségügyi problémák miatt nem sportolhattam. Az étrendemet átalakítottam, nem éheztem, de pl. a sültkrumpli helyett salátát ettem, a cukros üdítőket heti egy alkalomra csökkentettem (a diétás cucc átverés), stb.

Pár hónap alatt simán lement a 10 kiló szenvedés nélkül.

2014. nov. 11. 01:20
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen bunkók bárhol vannak! Én 100 kiló voltam,engem nem csúfoltak,de utáltam,hogy nem tudok felöltözni normálisan,mert nem jött rám semmi.Vettem egy szobabiciklit,minden nap tekerem,már 16 éve.30 kilót ledobtam,sportos vagyok,senki meg nem mondaná,hogy valaha kövér voltam.És képzeld nekem pont így szólt be két srác a minap.Nekem is szarul esett,de lesz arom őket!Szóval hidd el,ha teszel magadért,minden nap egyre több önbizalmad lesz és az ilyen suttyó kis b uzik nem tudnak megbántani.
2014. nov. 11. 05:34
 15/17 A kérdező kommentje:

Sziasztokí4 mindenkinek köszönöm a válaszát és a sok biztató szót.Próbálom elraktározni a "pozitív zónába"..

Persze nem kéne felvennem az ilyen megnyilvánulásokat de ez nem olyan egyszerű.Járok már pszichiáterhez,pszichologikushoz is..szedek gyógyszereket amiktől folyton éhes vagyok ezért hiába eszek folyton korog a gyomrom, de ha nem szedem pár napig akkor rosszabbodik az a dolog ami miatt elkezdtem szedni(szorongás,depresszió) egészségügyi dolgokban még annyi,hogy találtak valamit a májamban ami nem jól működik és valahogy a vérzsír sincs rendben(ezeket én pontosan nem is értem..ezekre nem kaptam gyógyszert)

Valaki kérte írjam le egy napi étrendem neki írom: ez pl a tegnapi : reggeli; 1 főtt tojás 5 szelet csirkemell sonka 2 paradicsom tízórai; egy alma ebéd; egy sós vízben főtt csirkemell (kb akkora darab mint egy fél zsemle )ehhez saláta mix amit naturjoghurtba kevertem bele só bors és pár szelet kícsóuborka....uzsonnát vacsorát nem igazán tartok de eszek este 6 után mert általában sokáig fent vagyok ez tegnap pl 3db savanyú csemegeuborka volt és este még egy fél kigyóuborka.. a mozgásom az napi 30-60perc elliptikus tréneren mikor hogyan van időm.

az "anorexiásan" vékony lánynak üzenem, hogy nem értem miért ilyen ellenséges velem. Tisztában vagyok vele, hogy nagyon sokan akaratuk ellenére olyan vékonyak...(bár szerény véleményem szerint még mindig jobb helyzetben van egy hízókúrás mint egy fogyókúrás..)aki hízni szeretne legalább ehet bármi finomságot amit megkíván ha mást nem legalább ebben lásd meg a pozitívumot mert attól nem leszel boldogabb ha az ellenkezőt leszólod.. nem tudom mennyire küzdessz azzal,hogy hízzál de ha nagyon a kkor gondolj bele a kövérek mennyire küzdenek azzal,hogy lefogyjanak (plusz sok dologról le is kell mondaniuk) és amíg rajtad jól áll egy mai divatos ruha rajtunk kibuknak a hurkák és nem úgy áll ahogy kéne..a divattervezők még mindig a vékony lányokat helyezik előtérbe ezt is felfoghatnád pozitívum ként.. nem leszel boldogabb attól,hogy bántasz másokat..így kicsit sem fogsz azoktól az emberektől különbözni akikről a kérdésem szól

2014. nov. 11. 07:47
 16/17 anonim ***** válasza:

erre igen egyszerű a válasz. Mikor még edzettél a zsír csökkenéssel súlyban arányosan nőtt az izom. Mikor befejezted a testmozgást, ha zsír nem is ment fel, de izomból biztos sokat veszthettél.

Hozzátenném, hogy én nem azt írtam, hogy nem fontos a megfelelő táplálkozás, hanem, hogy fontosabbnak tartom (vele együtt) a megfelelő mozgást.

Ha valaki ki se mozdul a lakásból, csak megfelelő modon étkezik, még nem lesz makk egészséges, szükséges a megfelelő mozgás. Ha már megvan a rendszeres intenzív sportolás, SZINTE mindegy mit eszik az ember, mert a test úgy is felhasználja, max a teljesítményben fog látszódni az egészségtelen és az egészséges étrendbeli különbség.

2014. nov. 11. 12:11
 17/17 anonim ***** válasza:
kérdező, ilyen étrend mellett nem is csodálom, ha éhes vagy... :S
2014. nov. 11. 23:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!