Sok nő miért csinálja azt hogy keres egy pasit aki "felfényezi", aki valójában igazi nőt csinál belőle? Majd lelép egy másik igénytelen emberrel?
Nem általánosítás,de már 3 ilyen esetnek voltam tanuja.A férfiak tenyerükön hordozták a nőket,szerették őket,társul volt,vigyáztak rájuk,nőként bántak velük.Majd amikor "igazi" nővé váltak,a pasi mellett találtak rá igaz nőisségükre,majd lelépnek egy igénytelen majommal.
3 ilyet láttam a környezetembe,mindent megtettek értük,nem majom módra,szerették őket.Majd mindegyik lelépett egy igénytelennel.
Azt is megfigyeltem,és ebből kettő emberrel beszéltem is erről,mind a kettő azt mondta,érdekes módon a nő is a tökéletest akarta kihozni belőlük,minta páldányt csinálni,majd végül még is egy igénytelennel léptek le.Ez hogy lehet?
Ilyenek a toprongy nők! De nektek az igénytelen kell:( Igazi nőt kéne valasztani, és akkor nincs semmi baj!!
Nem tudom mi van a mai pasikkal komolyan...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!