Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Sok nő miért csinálja azt...

Sok nő miért csinálja azt hogy keres egy pasit aki "felfényezi", aki valójában igazi nőt csinál belőle? Majd lelép egy másik igénytelen emberrel?

Figyelt kérdés

Nem általánosítás,de már 3 ilyen esetnek voltam tanuja.A férfiak tenyerükön hordozták a nőket,szerették őket,társul volt,vigyáztak rájuk,nőként bántak velük.Majd amikor "igazi" nővé váltak,a pasi mellett találtak rá igaz nőisségükre,majd lelépnek egy igénytelen majommal.

3 ilyet láttam a környezetembe,mindent megtettek értük,nem majom módra,szerették őket.Majd mindegyik lelépett egy igénytelennel.

Azt is megfigyeltem,és ebből kettő emberrel beszéltem is erről,mind a kettő azt mondta,érdekes módon a nő is a tökéletest akarta kihozni belőlük,minta páldányt csinálni,majd végül még is egy igénytelennel léptek le.Ez hogy lehet?

2014. nov. 7. 08:29
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
87%
Toprongyosan megelégszenek egy ilyen gyökérrel is, mint te, aki azt gondolja, hogy csak mellette lehet igazán nő valaki, mert az anyaságban teljesedik ki a nőiessége:D. Aztán amikor kikupálódott keres egy normális értékrendű ember, aki nem tenyészkancaként kezeli, hogy csak akkor igazi nő, ha szül. Lehet, hogy a "tenyereden hordozod" őket, de semmit nem ér az egész, ha közben alárendeltként kezeled, aki csak melletted teljesedhet ki. Az meg, hogy te szerinted toprongyos nőkkel állsz össze, az meg csak téged minősít, sajnálom.
2014. nov. 7. 11:26
 12/15 anonim ***** válasza:
#9 Engem pedig az borít ki, hogy egy ilyen szép komment után szükségét érezted annak, hogy bizonyítsd, te nem vagy feminista, holott kiálltál másokért. Ez annak köszönhető, hogy te sem tisztában a fogalommal vagy csupán szeretted volna elkerülni a félreértéseket és sztereotípizálást?
2014. nov. 7. 12:10
 13/15 anonim ***** válasza:
#12 egyszerűen csak nem szeretek magamra ilyen jelzőket aggatni, mert sokan sokféleképpen értelmezik és mostanában amúgyis nagyon harap mindenki erre a dologra. nem szeretem, amikor emberek magukat mindenféle politikai vagy nem politikai irányzatokhoz sorolják, mert lekorlátoz és csőlátásúvá tesz.
2014. nov. 7. 20:51
 14/15 anonim ***** válasza:
Mit jelent neked az, hogy kikupálódott melletted? Folyamatosan b*sztattad, hogy sminkelhetnél többet, lehetne magasabb az a magassarkú, meg fogyhatnál is? Mert ha igen ne csodálkozz, ha leléptek mellőled, ezt csak azok viselik el, akiknek semmi önbecsülésük nincsen.
2014. nov. 7. 21:20
 15/15 anonim válasza:

Ilyenek a toprongy nők! De nektek az igénytelen kell:( Igazi nőt kéne valasztani, és akkor nincs semmi baj!!

Nem tudom mi van a mai pasikkal komolyan...

2014. nov. 8. 09:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!