Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nincs kedvem élni, mit csináljak?

Nincs kedvem élni, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Nem sikerül semmi ez az érzés évek óta bennem van de egyre rosszabb. Elegem van én nem akarok tovább létezni viszont kinyírni sincs kedvem magam,nem akarok beszélgetni senkivel meg semmi. Jártam pszichiáternél,gyógyszert is szedtem de nem nagyon segít hiába volt rendes velem. Mit tegyek,hogy jobb legyen?
2014. nov. 6. 21:09
1 2
 11/15 jaydee ***** válasza:
Hagyd abba a gyógyszereket, már amit abba tudsz hagyni azonnal. Aminél ez nem lehetséges, annál csináld végig a kúrát. A pszichiáterrel többet ne beszélj. Ha nagyon muszáj beszélned egy szakemberrel, keress egy jó pszichológust. Lehet ki kell majd próbálnod 2-3at, mire megtalálod azt, aki neked tud segíteni. Csodákat tesz egy veled kompatibilis pszichológus. Kezdj el sportolni, találd ki hol szeretnél elhelyezkedni felnőtt korodba, munka, sport, hobbi stb és kezdj el tenni érte. Ki fogsz ebből jönni, erősebb vagy mint gondolnád.
2014. nov. 7. 16:37
 12/15 anonim ***** válasza:
A 3. igaza van.Ha már nem tudsz "megjavulni", akkor csinálhatsz bármit,mert nincs veszteni valód. Én világ uralomra török.Ha nem sikerült, akkor nem vesztek semmit, de ha sikerül akkor...
2014. nov. 10. 18:18
 13/15 anonim ***** válasza:
az a baj hogy tanácsot hiába adunk ha nem tudsz egyedül tenni önmagadért. csak személyes segítség mozdít ki ebből. ha nicnsenek barátaid akkor tényleg marad a vallás vagy a pszichológia.
2014. nov. 10. 18:57
 14/15 anonim ***** válasza:
Nekem sincs kedvem semmihez csak ülni a szàmitogep előtt egesz nap es jatszani. Par evvel ezelott voltak barataim és eljartam mindenfelé meg mindig volt csajom, de most elhiztam, depreszios vagyok es mindent leszarok. Igazából nincs értelme az életnek csak ösztönlények vagyunk akik öntudatra ébredtek, de kb semmivel nem vagyunk különbek egy állattól. Az emberek megpróbálják elhitetni magukkal, hogy de igen is van ertelme a letezesnek, ezért celokat tűznek ki maguk elé, amiket ha elérnek igazabol nem teszi őket boldoggá csak egy újabb cél után fognak hajtani, de végső soron soha nem érik el azt.
2018. szept. 12. 07:33
 15/15 anonim ***** válasza:

Leirtad az életem kérdező...

18/F

2021. okt. 16. 10:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!