Lányok szerintetek hogy nézek ki ez jó kép? 10/?
Csak lányok véleményét kérem és nem szeretnék veszekedni oltásokat légyszives ne
"Na mindegy, akkor a kérdésre tömören így ahogy a kép mutatja: 10/5"
Akkor viszont linkelj neki egy 10/10-et is az ő korosztályából! Mert, nem mindegy, hogy egy 15-16 éves srácot Brad Pitthez, vagy egy másik hasonló korú sráchoz hasonlítunk.
Bár én sem szeretem az ilyen tükörben pózolós csücsörítős fajtájú képeket, de megértem, hogy hirtelen nem tudtál egy profi fotóst felkeresni, hogy csináljon egy portrésorozatot rólad... A képet illetően, szerintem nem menj el az ilyen minőségű/ stílusú képek irányába, mert ez alapján már nagyon sokan fognak megítélni.
Veled kapcsolatban:
Tényleg nem vágsz valami értelmes fejet, de ezt a koncentrálás számlájára írom. Amúgy nem nézel ki rosszul 14-15 éves korod ellenére:). Az majd még pallérozódni fog az évek során + jön rá még egy kis stílus és akkor nem lesz itt semmi probléma:) Csak ügyelj rá, hogy ne menj el ebbe a páva irányba, hanem töreked az egyediségre! L/18
Óóóó ennél van sokkal rosszabb is... Pár éve bejöttél vna:))
10/8
(és amúgy tényleg érdemes úgy pontozni, hogy ugyanennyi évesekkel összehasonlítani, legyünk fairek:D)
Megnéztem előtted pár hasonló kérdést, és voltam oly jóindulatú, hogy nem írtam be nekik inkább semmit. Szóval te még egész helyes vagy, jól nézel ki. Kapsz egy 10/8-at. És szerintem ki lehetne hozni belőled még többet is majd.
Arcod rendben van, tetszik, ez a lényeg. Mondjuk még eléggé vékonyka vagy, de ezt ne rossz pontnak vedd, mert ebben a korban így a normális. Ezt a fajta hajat nem tudom mit fikázzák állandóan, nem rossz és kb. mindenkinek ilyenje van mostanság. Ha szemibe lóg az a baj, ha felfelé áll az a baj, akkor vágják kopaszra vagy mi? - nem neked szólt. Személy szerint jobban szeretem a kicsit hosszabb hajú fiúkat, egy-két tincs esetleg a homlokra lógva vagy oldalra húzva.
Kép elfogadható, de azért lássuk be, volt már a világon jobb is. Majd csinálsz még sokat, aztán lesz még előnyösebb...
Nem vagy csúnya,de az esetem sem :)
Csak a haj...festettél már vele? (irónia..) :D
Egy olyan 10/6-ot kapsz tőlem :D
De ha van motorod 10/10-es vagy!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!