Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Lányok szerintetek hogy nézek...

Lányok szerintetek hogy nézek ki ez jó kép? 10/?

Figyelt kérdés

[link]

Csak lányok véleményét kérem és nem szeretnék veszekedni oltásokat légyszives ne

2014. nov. 6. 17:30
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
Jó a hajad :)
2014. nov. 6. 17:31
 2/30 A kérdező kommentje:
Köszi :) na és a többi? :D
2014. nov. 6. 17:33
 3/30 anonim ***** válasza:
24%
Jól nèzel ki :)
2014. nov. 6. 17:37
 4/30 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nem jössz be, tipikus klón, "páwaswagyolo", gyerekes.

Vélemény, nem beszólás.

2014. nov. 6. 17:42
 5/30 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy valami helyes
2014. nov. 6. 17:48
 6/30 A kérdező kommentje:
És miért nem 5-ös válaszoló? A külsőm vagy csak a stílusom miatt?
2014. nov. 6. 17:57
 7/30 anonim ***** válasza:
7%

Hát a férfitól még nagyon messze vagy...

Az valahogy így néz ki:

[link]

(és tanuld meg kezelni az időzítőt a telefonon)

2014. nov. 6. 18:37
 8/30 anonim ***** válasza:
16%

"Hát a férfitól még nagyon messze vagy...

Az valahogy így néz ki:"

Nem ismeri a borotvát, a fodrászt, meg a sampont? Ráadásul ha a bunkó focisták képezik a férfiasság csúcsát, akkor nagyon nagy gáz van.

Egyébként a kérdező szerintem a mai tinikhez képest kultúráltan néz ki. A taréjt leszámítva. Habár gondolom ő a lányok véleményére kíváncsi nem a miénkre.

2014. nov. 6. 19:04
 9/30 anonim ***** válasza:
7%

Na most építő kritikailag nem fikázásból, de tényleg:

Lehet hogy divat valahol valamikor ez a séró de elég cinkes, szerintem valami rajzfilmfigurának talán jól állna. Elég bamba fejjel lesed a telefonodat erősen bebandzsítva ami igencsak rosszat tesz az összképnek, feszülős v nyakú polóhoz valami izom is kellene mert így bizony ratyis, vegyél fel laza polót, és ami még nagy baj, hogy felültél te is ennek a mobillal fotózás divatnak. Wazze ,hát minek a képre az a készülék és minek a tükör??? Mondok egy trükköt: mobil megfordít és a kijelzőjét lesed a tükörben. Kép minősége amúgy meg életlen szemcsés, fényviszonyok rosszak..Tucattrend unja már mindenki, szóval nem jó. De nem reménytelen a helyzet!

2014. nov. 6. 19:21
 10/30 A kérdező kommentje:
Azért tükör előtt csináltam a képet hogy a testem is látszódjon. De mint már mondtam csak lányok véleménye érdekel és nem ilyesmi kritika mint amit te írtál, nem a kérdésemre válaszoltál
2014. nov. 6. 19:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!