Lányok szerintetek hogy nézek ki ez jó kép? 10/?
Csak lányok véleményét kérem és nem szeretnék veszekedni oltásokat légyszives ne
Nekem nem jössz be, tipikus klón, "páwaswagyolo", gyerekes.
Vélemény, nem beszólás.
Hát a férfitól még nagyon messze vagy...
Az valahogy így néz ki:
(és tanuld meg kezelni az időzítőt a telefonon)
"Hát a férfitól még nagyon messze vagy...
Az valahogy így néz ki:"
Nem ismeri a borotvát, a fodrászt, meg a sampont? Ráadásul ha a bunkó focisták képezik a férfiasság csúcsát, akkor nagyon nagy gáz van.
Egyébként a kérdező szerintem a mai tinikhez képest kultúráltan néz ki. A taréjt leszámítva. Habár gondolom ő a lányok véleményére kíváncsi nem a miénkre.
Na most építő kritikailag nem fikázásból, de tényleg:
Lehet hogy divat valahol valamikor ez a séró de elég cinkes, szerintem valami rajzfilmfigurának talán jól állna. Elég bamba fejjel lesed a telefonodat erősen bebandzsítva ami igencsak rosszat tesz az összképnek, feszülős v nyakú polóhoz valami izom is kellene mert így bizony ratyis, vegyél fel laza polót, és ami még nagy baj, hogy felültél te is ennek a mobillal fotózás divatnak. Wazze ,hát minek a képre az a készülék és minek a tükör??? Mondok egy trükköt: mobil megfordít és a kijelzőjét lesed a tükörben. Kép minősége amúgy meg életlen szemcsés, fényviszonyok rosszak..Tucattrend unja már mindenki, szóval nem jó. De nem reménytelen a helyzet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!