Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ti is utáljátok a többi embert?

Ti is utáljátok a többi embert?

Figyelt kérdés
??

2014. nov. 1. 11:27
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Tálibádúdú...köszönöm a válaszokat!Azt hittem nem fogjátok komolyan venni.Az tény,hogy elégedetlen vagyok a saját helyzetemmel,de nem utálom magamat..csak a legtöbb embert.
2014. nov. 1. 12:05
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

#9 vagyok

Egyszerű a környezetemben sok ember viselkedik úgy hogy a személyiségüket nem lehet elviselni.

A legapróbb dolgokon is problémáznak,csak nyavajognak de megoldást nem keresnek,utálkoznak kibeszélik a másikat.A segítséget elvárják de ha neked van rájuk szükséged nem elérhetőek.

És engem aki kimondja az őszinte véleményét elítélik a bunkóssága miatt.

Szóval én csak röhögök rajtuk és ha valaki engem azért utál mert létezem és az a legnagyobb problémája hogy élek az boldoggá tesz :)

Soha nem érdekelt hogy ki mit gondol rólam :)

2014. nov. 1. 12:23
 13/15 A kérdező kommentje:
de jó vagy :) Én is olyan akarok lenni,mint te,az én közelemben is olyan emberek vannak,amilyeneket írtál,csak én nem merek bunkó lenni
2014. nov. 1. 12:32
 14/15 anonim ***** válasza:
Egy ideig én se mertem bunkó lenni,inkább csendben maradtam,de volt olyan helyzet amikor már úgy voltam vele hogy ezt tovább nem tűrhetem és kimondtam mindent amit gondolok.
2014. nov. 1. 12:38
 15/15 anonim ***** válasza:

Vagyis nem is az hogy nem mertem inkább csak nem akartam konfliktust nem lett volna értelme én is a saját véleményem mondom és a másik fél is. Nehéz meggyőzni másokat az igazadról.

De amikor olyan embert szidtak,aláztak meg akit szeretek (ilyen nem sok van) akkor azt már nem hagytam.

2014. nov. 1. 12:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!