Mi a véleményetek egy ilyen emberrol? Szimpatikus? (jellemleiras)?
Figyelt kérdés
Mindig nyugodt, szinte idegesitoen.. Esetleg kimért, sohasem veszíti el a fejet..
Szoborszeru, mindig tudja mit akar, senkire sem hallgat, csak magára.
Okos es intelligens, de ezt sohasem fitogtatja, megis mindenki tudja.
Titokzatos, kkicsit zurosnek tunik, nem egy hétköznapi ember.
2014. okt. 30. 14:18
11/19 anonim válasza:
10 Mert totál eltérő jellem. A bak 100x gyengébb jellemileg a szűznél.
12/19 anonim válasza:
De irhatnánk a tartást és a büszkeséget is. Mint különbözőséget.A bak hátrányára.
13/19 anonim válasza:
Ezzel nagyon nem értek egyet. Az ismerőseim közül aki Bak, simán ráillik ez a jellemzés. Ebben igen, közrejátszhat az aszcendens, de a Napnak is elég nagy befolyása van erre.
14/19 anonim válasza:
13 Szeretnél olyan lenni mint a szűz,aki ha belép egy helyiségbe mindenki felfigyel rá- de sosem leszel.
15/19 anonim válasza:
14 hah, tessék? :D Nem, nekem tökéletes hogy Vízöntő vagyok.
16/19 anonim válasza:
15 Ez a lépés is egy tipikus bak lépés, amit tesztek, mikor átlátnak rajtatok:D
17/19 anonim válasza:
16 mondom hogy nem vagyok Bak. :) A Napom nem abban van.
18/19 anonim válasza:
A második válaszolóval értek egyet: egoista -- viszont abszolút pozitív értelemben.
Ayn Rand: Az Ősforrás c. regényének főhőse ilyen karakter.
19/19 anonim válasza:
Én ilyen vagyok,és igen, szűz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!