MDC, Spoon vagy ByTheWay?
Azt hiszem abból, hogy egyiket sem ismerem, sőt, az utolsó kivételével még a nevükről sem hallottam, arra következtethetek, hogy felnőttem...
18/L
MDC-ről szerintem még nem hallottam.
Spoon és bytheway közül határozottan egyik sem. Én rosszul vagyok ezektől a divatb*ziktól.
egyértelműen ByTheWay. (:
és már nem azért, nem vitázni akarok, meg semmi, de 2. válaszoló, mesélj már, miért "divatb*zi" a ByTheWay? (:
csak mert szerintem is, persze, azért csinálják az ilyen dolgokat is, mint pl. a mai jótékonysági koncert, aminek bevételéből egy beteg kislányt támogatnak, mert divatos, nemde?! (:
de javíts ki, ha tévedek. (;
Drága utolsó egyidősek vagyunk :) És te pont ugyanúgy minősítettél engem, mint ahogy én őket.
Nem azt mondtam, hogy melegek. A divatb*zi kifejezést használtam, ami nálam a felnyalt hajat, szűk cuccokat, és egyáltalán nem férfihoz való viselkedést jelenti.
Nekem nagyon nem jönnek be, te odavagy értük, oké. De lécci engem ne minősíts :)
Üdv, én is 14 éves vagyok :)) az MDC vicces, bírom.A ByTheWayt sajnálom, hogy szétesett, akárki akármit mond, Oli nélkül nem az igazi.Egyébként a kedvencem Bence, a hangjától hátast dobok *.* és nagyon szimpatikusak a jótékonykodásaik és a szerénységük.De nekem úgy jön le, hogy az MDC és a BTW is eltûnt, nem hallani róluk túl sok mindent.
A Spoonról nincs túl jó véleményem, azonkívül, hogy az a Peti vagy milyen nevû srác jól néz ki, semmit sem tudnak felmutatni, nem nagy szám a hangjuk, discoba valók inkább.Viszont rettentõ nagyképûek és egoisták, pedig azért nem egy olyan hí de nagy eresztés az a zenekar (szerintem)
Kedve utolso elotti valaszolo.
A ByTheWay nem esett szet,nem valtak kulon,nem oszlottak fel!
Szerintem a Spoon sose fog arra a szintre felerni,mint a ByTheWay
Ha a ByTheWaynek nem lenne ennyi rajongoja,akkor valoszinu a spoonak sem
Ne hasonlitsuk ossze a harmat:DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!