Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » MDC, Spoon vagy ByTheWay?

MDC, Spoon vagy ByTheWay?

Figyelt kérdés

2014. okt. 29. 22:40
 1/9 anonim ***** válasza:
10%

Azt hiszem abból, hogy egyiket sem ismerem, sőt, az utolsó kivételével még a nevükről sem hallottam, arra következtethetek, hogy felnőttem...

18/L

2014. okt. 30. 07:07
 2/9 anonim ***** válasza:
0%

MDC-ről szerintem még nem hallottam.

Spoon és bytheway közül határozottan egyik sem. Én rosszul vagyok ezektől a divatb*ziktól.

2014. okt. 30. 08:43
 3/9 anonim ***** válasza:
0%
egyetértek a másodikkal
2014. okt. 30. 09:44
 4/9 anonim válasza:

egyértelműen ByTheWay. (:

és már nem azért, nem vitázni akarok, meg semmi, de 2. válaszoló, mesélj már, miért "divatb*zi" a ByTheWay? (:

csak mert szerintem is, persze, azért csinálják az ilyen dolgokat is, mint pl. a mai jótékonysági koncert, aminek bevételéből egy beteg kislányt támogatnak, mert divatos, nemde?! (:

de javíts ki, ha tévedek. (;

2014. okt. 30. 11:02
 5/9 anonim válasza:
Egyértelműen MDC és ByTheWay. De a Spoonnal sincs bajom, csak a másik kettőt jobban szeretem. És a másodiknak annyit mondanék, hogy nagyon gyerekes. Ha van egy férfi/fiú előadó, és esetleg nem tetszik, rögtön melegnek kel titulálni? Nekem is van sok olyan énekes akit nem kedvelek, mégsem bántom őket sosem, mert nem ártottak nekem és a rajongókat sem akarom megbántani. Elég kínos, hogy én 14 évesen érettebben viselkedem, mint egy felnőtt. (Már ha felnőtt vagy.)
2014. nov. 9. 19:43
 6/9 anonim ***** válasza:
0%

Drága utolsó egyidősek vagyunk :) És te pont ugyanúgy minősítettél engem, mint ahogy én őket.

Nem azt mondtam, hogy melegek. A divatb*zi kifejezést használtam, ami nálam a felnyalt hajat, szűk cuccokat, és egyáltalán nem férfihoz való viselkedést jelenti.

Nekem nagyon nem jönnek be, te odavagy értük, oké. De lécci engem ne minősíts :)

2014. nov. 9. 22:19
 7/9 anonim ***** válasza:

Üdv, én is 14 éves vagyok :)) az MDC vicces, bírom.A ByTheWayt sajnálom, hogy szétesett, akárki akármit mond, Oli nélkül nem az igazi.Egyébként a kedvencem Bence, a hangjától hátast dobok *.* és nagyon szimpatikusak a jótékonykodásaik és a szerénységük.De nekem úgy jön le, hogy az MDC és a BTW is eltûnt, nem hallani róluk túl sok mindent.

A Spoonról nincs túl jó véleményem, azonkívül, hogy az a Peti vagy milyen nevû srác jól néz ki, semmit sem tudnak felmutatni, nem nagy szám a hangjuk, discoba valók inkább.Viszont rettentõ nagyképûek és egoisták, pedig azért nem egy olyan hí de nagy eresztés az a zenekar (szerintem)

2014. nov. 16. 00:17
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek:)) én Wayer vagyok és az MDC-t is szeretem, viszont a Spoon-t nem. Nincs velük különösebb bajom, de nem túl szimpatikusak. Kíváncsi voltam a véleményetekre:)
2014. nov. 22. 19:46
 9/9 anonim válasza:

Kedve utolso elotti valaszolo.

A ByTheWay nem esett szet,nem valtak kulon,nem oszlottak fel!

Szerintem a Spoon sose fog arra a szintre felerni,mint a ByTheWay

Ha a ByTheWaynek nem lenne ennyi rajongoja,akkor valoszinu a spoonak sem

Ne hasonlitsuk ossze a harmat:DDD

2015. nov. 17. 09:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!