Mit csinaljak ha rendeltem egy cipot es nem erkezett meg?
Figyelt kérdés
lattam egy facebookos oldalt "NewShoes" rendeltem tole egy cipot es azt mondta 2het ez volt oktober 13.-an es meg mindig nem jott meg.ezt az embert megtalaltam olx-en es ott voltak sajat kepek mas cipokrol.valaki tud segiteni?2014. okt. 27. 14:58
1/10 anonim válasza:
Előre kellett utalnod?
Amúgy alapszabály, hogy nem vásároltunk facebookos oldalakról és nem is szabad előre utalni.
2/10 A kérdező kommentje:
Igen,elvileg ma kene megjonnie. itt az olx-es oldala : olx.hu/m/hirdetes/nike-air-max-air-force-air-yezzy-2-ID2BQvn.html?ref%5B0%5D%5Baction%5D=myaccount&ref%5B1%5D%5Bmethod%5D=answer&ref%5B1%5D%5Bpath%5D%5B0%5D=338648469&ref%5B1%5D%5Bparams%5D%5Bref%5D%5B0%5D%5Baction%5D=myaccount&ref%5B1%5D%5Bparams%5D%5Bref%5D%5B1%5D%5Bmethod%5D=answersmy&ref%5B1%5D%5Baction%5D=myaccount
2014. okt. 27. 16:07
4/10 anonim válasza:
Oda fentre írd be a számlaszámát: [link]
Szerintem átvertek Téged.
5/10 A kérdező kommentje:
Szerintem holnap megyek a rendorsegre,a bankszamlaszama alapjan lebtudjak nyomozni hogy meg is kiez?!
2014. okt. 28. 12:16
6/10 anonim válasza:
Persze, le tudják kérni az adatokat. Nekem is van folyamatban egy hasonló ügyem, csak az webáruházzal kapcsolatos.
Mindent vigyél magaddal ami a rendeléssel kapcsolatos. E-mailek, telefonszámok stb.
Keress még több károsultat. Ha többen vagytok jobb esélyekkel indul az ügy.
7/10 A kérdező kommentje:
A neve banszamlaszama van meg es ennyi.van ra esely hogy megterul a penzem? es amugy nagyon koszonom a valaszokat.
2014. okt. 28. 20:35
8/10 anonim válasza:
Talán évek múlva és ha van miből kifizetni. Ha annyi van meg akkor azzal menj be.
9/10 A kérdező kommentje:
Evek mulva?
2014. okt. 28. 21:32
10/10 anonim válasza:
HA egyáltalán meglesz az elkövető. Lehet, hogy nem is tudnak majd mit elvenni tőle, amiből ki lehet fizetni a károsultakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!