Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Honnan tudom megállapítani,...

Honnan tudom megállapítani, hogy bejövök egy srácnak, aki heteronak adja magát de furán viselkedik, részlet lent?

Figyelt kérdés

Történet röviden: Hetero vagyok, ő "is"

Egy suliba járunk, folyton találkozunk, először azt vettem észre, hogy mindig bámul, ha odanézek elkapja a tekintetét.

Van barátnője, jelenlétében mindig olyan félve, halkan köszön, mikor egyedül van pedig széles mosollyal és integet. Egyszer írtam neki fb-on, láttam hogy elolvasta, majd olvasatlannak lett beállítva, majd véletlenül egyik haveromnak írtam egy történetet, de neki küldtem mert pont egymás felett volt az üzenetablakuk a mobilomon, azt is megnézte, majd olvasatlan módba állította. Egyszer tanultunk, jártam egy kört, pár szót mondom váltok vele, erre tökre elvörösödött, meg hebegett. Ami meg még jobban fura volt, hogy egyszer ebédelek, ők is ebédeltek a társaságukkal és kerülő úton kétszer ment el mögöttem, másodjára odaállt elém és köszönt, hogy "helóka" majd jó étvágyat kívánt, én köszöntem, hogy szia és kb visszaültem. Lényeg, hogy összezavar, hogy most miért bámul meg állandóan, szűk gatyát hordok de szerintem ez nem ok, igaz nem beképzeltségből de jól nézek ki :D Szóval szeretném megtudni, mert kíváncsi vagyok a végkifejletre. Tegyük hozzá, hogy egyik lány osztálytársamhoz odament, hogy valamit segítsen neki (lehet csajozni akart) de a lány mondta nekem, hogy velem szokta őt látni stb, a lány egyből megkérdezte, hogy ő meleg-e, pedig nem tudta, hogy barátnője van csak úgy első villanásra ez jött le neki.

Köszi a segítséget, praktikákat, hasonló történeteket! :D

2014. okt. 26. 17:08
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Igazából el kell komolyan gondolkodnom, hogy miért is akarom megtudni, de nem önzőségből, hogy na neki tetszem, strigula.

Hogy menjek oda, ha társaságban van mindig? Ez kellemetlen. :/

10 kommentelő kérdésed, váalszod megfogott! :D

2014. okt. 26. 18:13
 12/17 anonim ***** válasza:
10-es vagyok, ugye hogy ugye :) Szerintem nem kell egyből letámadni a nagy kérdéssel, hogy mi is a pálya, inkább próbálj meg néha csak úgy beszélgetni vele, nyitni felé, lazán haverkodni. Ha nekiszegezed a kérdést, le fogja tagadni. Manapság annyi szemét ember van, akik szeretik megszégyeníteni a melegeket, ezzel valószínűleg ő is tisztában van, csak akkor mondaná el, ha bízna benned, dehát mondod, hogy még csak nem is beszélgettek. De ugye ha kiderülne hogy tényleg meleg, ugye nem teregetnéd ki?
2014. okt. 26. 18:28
 13/17 A kérdező kommentje:
Szóval, vegyem fel a kontaktot jobban vele, több beszéd. De ez kb mennyi ideig tartson, mármint most két hétig beszélek vele utána meg felteszem? Soha nem teregetnék ki semmilyen titkot senkinek, ha valaki rám bíz valamit! Azt a sírig, még ha nem is állok annyira közel valakihez, ha megkér akkor tartom magam- Hogyan nyerjem el a bizalmát, vagy addig is ha beszélgetek vele milyen jelek árulkodnak, elvörösödés vagy...? Köszönöm a segítséget tényleg! :)
2014. okt. 26. 18:33
 14/17 anonim ***** válasza:
De azért gondold végig a dolgot. Ha nem meleg, csak haverkodni akart volna, csak mondjuk kicsit fél az emberektől, akkor eléggé megsértődne, hogy melegnek nézted. Ha meg meleg, akkor annyi, hogy megtudtad. Mi változott neked ettől? Ha viszont meleg plusz még tetszel is neki, akkor vissza fogod őt utasítani, ami egy kellemetlen, fájdalmas dolog. Azért akarod elnyerni a bizalmát és kiszedni belőle, hogy bejössz-e neki, hogy aztán visszautasíthasd? Tudom, a kíváncsiság nagy úr, de egyik végkifejletnek sincs semmi pozitív hozadéka, úgyhogy szerintem nem éri meg a belefeccölt fáradságot. (Amúgy két hét alatt nem hinném, hogy ilyen szinten el lehet nyerni valakinek a bizalmát.)
2014. okt. 26. 18:42
 15/17 A kérdező kommentje:
Totál igazad van, de valamiért úgy érzem, a magam megnyugtatása céljából, hogy tudnom kell, mert sokat agyalok rajta és nekem ez nem jó, sőt rossz! Tudtok esetleg adni tanácsokat miből lehet nagy %-kal leszűrni, hogy érezne valamit, átbújtam a netet, de pupillatágulás meg test feléd fordulásától többet nem nagyon írnak. Furcsa helyzet, elmondhatom :/
2014. okt. 26. 19:00
 16/17 anonim válasza:

Erre akkor tudnánk részletes választ adni,ha látnánk azt,hogyan viselkedik az a srác.

Szerintem csak szimpatikus vagy neki és barátkozni akar,csak félénk. :)

2014. okt. 28. 22:02
 17/17 A kérdező kommentje:
igazatok van, hagyom a fenebe! :) inkabb masra forditom az energiat! Nem tisztesseges dolog ha folytatom
2014. okt. 29. 09:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!