Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha a pénz nem számít, akkor...

Ha a pénz nem számít, akkor miért akartok külföldre menni?

Figyelt kérdés
A pénz nem boldogít. Azért megyek külföldre, mert ott jobban megfizetnek. Mi van?
2014. okt. 20. 22:38
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
0%
Há meee. Itthon sokat keresünk. Ott meg keveset . Azé vazza.
2014. okt. 21. 06:21
 22/30 anonim ***** válasza:
100%

Ez Közhely.

A pénz hiánya nagyon sok gondot és kellemetlenséget okoz.

2014. okt. 21. 06:47
 23/30 anonim ***** válasza:
100%
Én sem vágyom vissza, nem is hiányzik.
2014. okt. 21. 06:59
 24/30 anonim ***** válasza:
100%
Valoban, önmagában a penz nem boldogít.De az igen, ha nem kell aggódni, higy be vagy e jelentve, megkaood e a bered, emberként bánnak e veled. Ki tudod e fizetni a számládat, be tudsz e vásárolni filléres es nelkul, marad e egy kis plusz vészhelyzetre, félre tudsz e tenni es marad e kikapcsolódásra.
2014. okt. 21. 07:10
 25/30 anonim ***** válasza:
100%

Te ugy gondolod h a penz nem boldogit??

Hogy lehet ezt a ket dolgot egyaltalan osszekotni? Itthon nem a penzert gurizunk nap mint nap??

(Ez a buta mondas amugy milyen korbol szarmazik, nem tudjatok? Biztos nem a szupi globalizalt vilag korabol, amikor a penz iranyit mindent es mindenkit)

2014. okt. 21. 07:37
 26/30 anonim válasza:
15 éves fiú vagyok. Egy erős gimibe járok. Egyetem után minden képen kimegyek külföldre de lehet, hogy már azt is ott végzem. Egyszerűen azért, mert nem szeretnék 40 évesen egy megkeseredett "értelmiségiként" diplomával, két nyelvvizsgával dupla műszakba dolgozni, hogy el tudjam tartani a családomat. A pénz igenis boldogít (addig a szintig amíg jól meg nem tudsz élni)!
2014. okt. 21. 16:27
 27/30 anonim ***** válasza:

A pénz számít egy bizonyos szintig. Nekem addig, amíg meg tudok élni kényelmesen, annyira, h ne kelljen azzal foglalkozni, h ki tudom-e fizetni a számlákat.

Ezt külföldön sincs kolbászból a kerítés baromságot meg el lehetne már felejteni. ja, nincs, csak mondjuk tegyük fel,h 2x annyiba kerül minden, viszont 5x annyit keresel, és ha rendesen dolgozol, tudsz feljebb kapaszkodni, meg lesz jobb munkád, és még félretenni is tudsz, Magyarországon nem.

De tegyük félre a pénzt, Magyarországon az emberek többsége primitív, egyszerű és szűk látókörű. Nálunk az egyik szomszéd a kutyánkra lőtt, mert ugatott, a másik gyengeelméjű meg madakra lövöldözött át a kertünkbe, a harmadik meg zenét bömböltet stb. Éltem Bpn, most megint vidéken kertesben, mindenhol ilyen emberek vannak. Az átlag magyar még viselkedni sem tud normálisan, aki egy kicsit igényesebb és értelmesebb, persze hogy külföldre menekül, ahol normálisabb emberek vannak, nem tahó az emberek nagy része.

2014. nov. 5. 07:53
 28/30 anonim válasza:
Nem csak a pénz a lényeg. A k.r v a magyar mentalitást nem lehet megszokni. Én örülök, hogy a gyerekeim nem ott nőnek fel, és nem retkesc i g á n yokra, meg a politikusok hü l ye gyerekeire fognak adózni.
2014. nov. 21. 10:05
 29/30 anonim ***** válasza:

A pénz tényleg nem számít (ha Harpagont figyelmen kívül hagyjuk!).

Az viszont sokat számít, hogy a bérként kapott pénz hogyan járul hozzá a boldogság érzetéhez!

Az, hogy van pénze valakinek, csak a ferdült lelkületűeknek boldogság.

Boldogsághoz segít viszont az, ha bérből el tudja tartani önmagát és családját.

A család eltartásához számítom azt is, hogy lehetséges a gyerek(ek) taníttatása.

2014. nov. 21. 11:35
 30/30 anonim ***** válasza:
Én szeretem a munkám és a barátaimat, de ha havi fél millát félre tudnék rakni, nem gondolkoznék, hogy hova megyek. Magyar fizetésből sosem lesz otthonom. Sosem lesz gyerekem.
2014. nov. 22. 12:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!