Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek érdemes egy 10...

Szerintetek érdemes egy 10 éves kislánynak mobiltelefont venni?

Figyelt kérdés
Arra gondoltam hogy a 10 éves húgomat meglepem karácsonykor egy mobil telefonnal (nem olyan komoly telefont szeretnék neki venni 10 és 15ezer közt!)de csak azért hogy elérje anyut a valami gond van!

2014. okt. 18. 20:19
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
48%

Kizárólag feltöltős kártyásat. Hogy megtanulja, hogy a telefon nem fecsegésre való, megszórakozásra, meg üres beszédre.

De nagyon fog örülni neki, lévén, hogy már sajnos ott tart a világ, hogy 7-8 éves gyerekeknek mobilja van.

2014. okt. 19. 08:27
 12/12 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem egy ilyen régebbi alap telefon, amin van 3 játék, lehet vele telefonálni meg fényképezni bőven elég. Egy 10 évesnek semmi okostelefon meg érintőképernyő... Nekem is volt 10 évesen, és igen vannak esetek, mikor fel kellett hívnom szüleimet.
2014. okt. 19. 11:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!