Szerintetek érdemes egy 10 éves kislánynak mobiltelefont venni?
Figyelt kérdés
Arra gondoltam hogy a 10 éves húgomat meglepem karácsonykor egy mobil telefonnal (nem olyan komoly telefont szeretnék neki venni 10 és 15ezer közt!)de csak azért hogy elérje anyut a valami gond van!2014. okt. 18. 20:19
11/12 anonim válasza:
Kizárólag feltöltős kártyásat. Hogy megtanulja, hogy a telefon nem fecsegésre való, megszórakozásra, meg üres beszédre.
De nagyon fog örülni neki, lévén, hogy már sajnos ott tart a világ, hogy 7-8 éves gyerekeknek mobilja van.
12/12 anonim válasza:
Szerintem egy ilyen régebbi alap telefon, amin van 3 játék, lehet vele telefonálni meg fényképezni bőven elég. Egy 10 évesnek semmi okostelefon meg érintőképernyő... Nekem is volt 10 évesen, és igen vannak esetek, mikor fel kellett hívnom szüleimet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!