Most készülök mobiltelefont venni és arról szeretnék érdeklődni, hogy az 50- 70 ezer forintos árkategóriában melyiket érdemes megvenni?
"De az nem személyre szabható. Inkább LG G2 Mini."
Tehát azért jó az androidos telefon, mert szar, de modokkal helyre lehet hozni...
En jobban utalom amikor a gyarto megmondja a velemenyemet.
Az hogy 70fele billentuzet van ra nem azert jo mert 70 felet akaok hasznalni egyszerre hanem mert a 70 kozul biztos OTT lesz az az egy ami nekem megfelelo. De ha nem akkor lehet valaki eppen most irja meg ra a tutit.
Lehetosegek vs kotelezo megoldasok merlegelesekor az androidnal a Jo pont. Ez az egeszben a legjobb.
A windows phone erdeme hogy olcso es stabilan fut de a legkevesbe testreszabhato.
A BB pedig... Hat mint BB tulaj en kicsit besokalltam toluk ezetr nem is irok ide semmit. A lenyeg hogy android alkalmazasok futtatasara inkabb egy android telefont valassz. :(
köszi a válaszokat :)
egy LG G2 Minin vagy ebben a kategóriában néztem egy Htc-t :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!