Na jó, próbálom disztingváltan elmondani, annak ellenére hogy nem tudom hányadszor már ezekkel a kérdésekkel mételyezed/mételyezitek és rakjátok tele ezt a szerencsétlen ... oldalt már egy ideje.
Szóval rakd le szépen a kis klaviaturádat, meg a telefonodat, tegyed tisztába magadat az összenedvedzett alsóneműdből, aztán görbüljél az íróasztalod fölé és tanuljál inkább! És ha muszály, akkor értelmes dologra használd az internetet.
2014. okt. 18. 14:55
12/24 anonim válasza:
muszáj*
2014. okt. 18. 15:00
13/24 anonim válasza:
Olyan egyértelmű volt, hogy a sok semmire sem való gyökér a videó után idejön és kérdéseket fog feltenni... Ebből is látszik néhányan mennyire nyomorult emberek.
2014. okt. 18. 15:01
14/24 anonim válasza:
tudom hogy régen volt de én csak most találtam meg Dancsó és Herby videó "párbaját".Mivel a szarkazmust nem nagyon fogom se élőben főleg nem videó formájában és a hátterét se tudom, valaki eltudná mondani nekem hogy ez csak valami baráti "párbaj" volt vagy komolyan lenézik esetleg utálják egymást?
2014. okt. 20. 18:29
15/24 anonim válasza:
Dancsó Péter NEMBUZ
2014. nov. 14. 21:51
16/24 anonim válasza:
Szerintem jópofa Dancsó Péter és helyes is! :-)))
2014. nov. 16. 02:31
17/24 anonim válasza:
Olyan cuki hogy belehalok!!!Dancsó Pétert kértem szülinapomra de még mindig nem érkezett meg!! :(
DE NEM IS FOG :( :(
2014. dec. 23. 16:11
18/24 Hironix válasza:
1. Dancsó meg engedte?
2.Nem hiszem xdd
3.ebbő baj lesz'e xdd
4. És tényleg cuki :) Főleg a ,,mi van a táskámban?" című vidijében amelyikben mosolyog :)
5. És azért cuki mert homi :)
2015. jan. 2. 20:07
19/24 anonim válasza:
Megmondtam, hogy NEMBUZ, és bele is rakta a videójába! Kérema kérdezőt, emelje ki a kérdést!
2015. jan. 2. 21:10
20/24 anonim válasza:
Beleestem mint szamár a gödörbe, annnyira egy itióta tyermek hogy magam látom benne csak srác kiadásban. Hihetetlen :D 20/L
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!