Szerintetek ez Dancsó Péter?
Figyelt kérdés
írjátok be google-ba: Call Center (balról a 3. kép)
ha nem, akkor megtaláltam Dancsó Peti alteregoját, már ha megengedte neki Dancsó Peti.
2014. okt. 14. 20:19
1/11 anonim válasza:
Vagy túl sok Dancsót nézel, vagy túl keveset :D Nem is hasonlít rá, mert én vagyok Dancsó altenegrója!!
2/11 anonim válasza:
Nem, és szerintem nem is hasonlít rá. Csak a hajszín egyezik.
4/11 A kérdező kommentje:
már hogyne hasonlítana rá.. ezért tettem fel a kérdést :D
2014. okt. 14. 20:42
5/11 anonim válasza:
Egyszer megnézi Dancsó ezt a kérdést, és majd ő eldönti, hogy megengedte, vagy nem :D Egyébként a haja nem ilyen, (max hasonló) szeme világosabb, és az a fog se túl Dancsós :D
6/11 A kérdező kommentje:
a haja nagyon kicsit tér el Dancsóétól
2014. okt. 15. 13:33
7/11 anonim válasza:
Nem ő az, de tényleg hasonlít, főleg első pillantásra. Jobban megnézve rengeteg különbség van.
Dancsó jobban néz ki *-*
8/11 Olajos Dóra válasza:
Nem, nem Dancsó. Elsőre hasonlít, de később rengeteg különbséget észreveszel. Pl.: Ennek az embernek barna szeme van. Az márpedig köztudott, hogy Dancsónak barnld. És szerintem amúgy sem engedte meg, hogy ez az ember az alteregója legyen.
9/11 A kérdező kommentje:
szerintem se engedte meg neki. bár amilyen csalafinta, biztosan kiszedte a szeméből a zld-t és azért barna a szeme :D
2014. okt. 26. 18:56
10/11 anonim válasza:
Nem. Ez nem ő. Csupán egy őrült Dancsicska
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!