Dorcsii08 kérdése:
Mennyibe kerül egy év a Kecskeméti luxus börötönbe?
Figyelt kérdés
Sürgős lenne :) (köszönöm)2014. okt. 16. 22:23
1/4 anonim válasza:
1, Mi az ,hogy luxus börtön ? Nincs olyan ,hogy luxus börtön.
Mit értesz ez alatt,hogy luxus börtön?
Miért pont Kecskemét?
2/4 anonim válasza:
Wéber Ede utcán három, európai színvonalú büntetés-végrehajtási intézményben őrzik a jogerősen elítélteket.
A „félig nyitott” börtönben, a fiatalkorúak regionális intézetében, valamint az anya-gyermek részlegben, ahol mindhárom helyen gyakorlatilag egyszemélyes elhelyezés biztosított a zárkákban. Nem tudom, hogy mennyibe kerül az ottani elhelyezés.
3/4 A kérdező kommentje:
1: Hát luxus börtönnek mondják és azért a Kecskeméti mert ott van kijárási lehetőség meg egyéb más!
2: köszönöm, de ezt már én olvastam. Feltúrtam az egész Google-t és semmit ilyen infot nem találtam ami árral kapcsolatos :(
2014. okt. 17. 14:28
4/4 A kérdező kommentje:
1: Ha nem tudod, hogy mi az, hogy luxus börtön akkor ne válaszoljál rá, de ha kíváncsi vagy rá ugorjál le Márianosztrára. Aztán Kecskemétre az neked pokolból a mennyországba való ugrást jelentené!
2014. okt. 17. 14:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!