Mit tegyek, h ne utáljanak az emberek?
Másodéves vagyok egyetemen és a csoporttársaim utálnak. Csak egy ember áll velem szóba a többiek nem. Kiközösítenek, lenéznek és most több héten át egy 7 fős csoportban kell velük együtt dolgoznom, de ők mindent az utolsó pillanatra hagynak,amit én nem szeretek és így sürgetem őket, ami miatt még jobban utálnak(súlyos gyomorfekélyem van a stressz miatt és ha nem hagyok dolgok az utolsó pillanatra, akkor nem fáj annyira mint mikor stresszelve kell dolgoznom, ami szinte kibírhatatlan). Ma szó szerint leordították a fejem, h én mindig sürgetem őket és így elveszem a jó témákat nekik meg nem marad semmi (az utolsó nap este kérdezik, h mit kell csinálni). Mit tegyek most? Ha szót fogadok nekik, akkor én kórházba fogok kerülni, de ha megteszem, akkor nem fognak így utálni. Mit csináljak?
köszönöm
Sajnos ha egyszer utálnak nem nagyon lehet mit tenni ha ennyire idióták.:( Az emberek általában ilyenek, aki más mint ők azt kinézik maguk közül.
Én is (majdnem) ebbe a helyzetbe vagyok. Hála az égnek ennyire azért nem rossz az én helyzetem, de első éves egyetemista vagyok és én vagyok az akire mindenki szarik, és nagy ívben kerülnek. Átnéznek rajtam, mint a levegőn. egyesek szemében az utálatot is látom, de leginkább csak unalmas vagyok számukra. Próbáltam/próbálok én beszélgetni akikkel lehet, beszállni kiscsoportos beszélgetésbe, de én vagyok az akit jobb esetben nem hagynak szóhoz se jutni rosszabb esetben észre sem vesznek.
Még az a szerencse, hogy az egyetemen kívül vannak IGAZI barátaim és van a párom! Ha nem lennének Ők akkor lenne nagy baj! Neked van valakid sulin kívül azért aki tud segíteni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!