Hogy lehetnek egyes emberek ennyire sekelyesek?
Teljesen fel vagyok haborodva. Eddig is tudtam a csajrol, hogy olyan, hogy mindenkit kibeszel, mindenkire tud valamit mondani, csak a sajat barati/csaladi korere nem.
Jelen esetben engem beszelt ki. Azt mondta, hogy ha megadatik nekem, hogy meg tobb ruhat vegyek magamnak, akkor miert nem veszek.
Kb 30ruham van, rengeteg kabatom, nadragom, van vagy 70 felsom, hosszuujjasok, vagy 20 magassaku cipo, sportcipok, meg sorolhatnam tovabb.
De nem veszek lepten nyomon ruhat magamnak, hanem neha veszek egy konyvet, szepitgetem a hazunkat, es mivel a szuleim tartanak el, ezert, nekik fontosabb, hogy szep legyen a hazunk, minden szobat felujitottunk, kifestettunk, padlo, miegymas, uj keriteseket csinaltattunk, szep udvart probalunk csinalni. Erre jon o, hogy neki mennyi ruhaja van, es en miert nem veszek ebbol a penzbol ruhat?
Neki az a fontos, hogy az o szobaja legyen rendben, meg meg 1-2 szoba, ahol heti rendszeresseggel fenykepezkedik, nekunk az a fontos, hogy legyen csak fele annyi ruhank, mint neki, de szep legyen a lakasunk.
Raadasul a plane az, hogy a csaj 26 eves, meg csak nem is tini mar...
Teljesen ki vagyok ezen akadva. Nektek mi a velemenyetek?
21L
Ezeken a dolgokon maximum 10 éves korban illik fennakadni.
Nem sértésnek szánom, gondolkodj egy kicsit el a problémádon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!