Szülők/gyerekek, mi a véleményetek erről?
Figyelt kérdés
Nos, az a helyzet, hogy szigorúbb nevelést kapok. Ezt úgy képzeljétek el, hogy minden, ami az átlag embereknél normális, az nálunk nem. De a lényeg, hogy az utóbbi napokban nagyon kívánom az alkoholt, és este elkortyolgatnék kicsit, mert olyankor felszabadultabbnak érzem magam. De ha otthon meglátnák az üveget, leüvöltenék a fejemet, ezért arra gondoltam, hogy elszúrnám valahova. Kocsmába nem szeretnék járni. Előre is köszönöm. 18/F2014. okt. 15. 23:32
1/4 anonim válasza:
TE anyuci kisfia vagy még inkább. Kortyolgasd az alkoholt akkor, ha leszálltál anyád szoknyájáról.
3/4 anonim válasza:
igyál...max. lecsesznek, üvöltöznek veled, aztán ennyi hehe én már 14 éves koromban átmentem ezen a korszakon, bár nem tiltották, de nem is támogatták...menj el haverjaiddal szórakozni, bulizni, vezesd le a feszültséged és jobb lesz a hangulatod
4/4 anonim válasza:
Volt régebben, hogy én is megkívántam, akkor ittunk 1-2 sört haverokkal, csak úgy, hétvégén, hétköznap nem szoktunk. Egyszer 17 évesen mondtam, hogy megyünk a kocsmába biliárdozni, ja persze.. biliárdozni, azóta nem szól semmit anyám, 18 vagyok, azt csinálsz, amit akarsz, a te életed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!