A nők hogyan bírják ki ép ésszel, hogy ennyi negatív "jelzést" kapnak naponta?
Gyakran olvasok hírportálokat, blogokat, amikor üresjárat van a munkahelyen, és néha ledöbbenek, mennyi gyűlölködő van, persze magán a "stíluson" is, szabályszerű lincshangulat uralkodik például itt is:
(Ok a 444.hu és a Feminfo is hagy maga után kívánnivalót.)
Néha az az érzésem, hogy ezek az emberek csak annak örülnének, ha a másik nem rabszolgasorban tengődve, öröm nélkül szolgálná ki őket. Ezek a kommentelők vajon gondolnak ilyenkor nőrokonaikra, édesanyjukra?
Ennek a kérdésnek mi köze a feminizmushoz?
A kérdező csak arról az oldalról hozott példát.
Sok embernek lövése sincsen a feminizmusról, csak puffogtatja, mint valami sértő szót.
Pedig az átlag magyarokra eléggé jellemző a hímsovinizmus, engem sem érdekelt addig, amíg a saját családtagjaim nem látták ennek kárát.
Dán haverom is szóvá tette, magyar felesége van, és itt éltek pár évig. Akkor eléggé felhúztam magam az érvein, példáin, de mostanában be kell látnom, igaza van.
Sok magyar nő is úgy van nevelve, úgy nőtt fel, hogy ez normális.
Ez az ország visszafelé halad, szépen, de nem lassan.
Egyik válaszolónak
persze, hogy lányok bántottak, mert lány vagy, azokkal érintkeztél többet, engem fiúk csesztettek, mert kövér kisfiú voltam.
Nem olvasok ilyen oldalakat, de amúgy sem hat meg a hímsovinizmus.
Elég sok ilyen nőgyűlölő nyomorultat ismerek.
Vagy látesnmeleg, forever alone, impotens, 160 centi, titokban nőnek öltözik. Leginkább ezek váltják ki ezt a viselkedést.
Ha szemtől szemben tesz valaki hímsoviniszta megjegyzést, akkor szembesítem ezekkel.
Nem olvasok ilyen oldalakat, de amúgy sem hat meg a hímsovinizmus.
Elég sok ilyen nőgyűlölő nyomorultat ismerek.
Vagy látesnmeleg, forever alone, impotens, 160 centi, titokban nőnek öltözik. Leginkább ezek váltják ki ezt a viselkedést.
Ha szemtől szemben tesz valaki hímsoviniszta megjegyzést, akkor szembesítem ezekkel. :) Nem vagyok szívbajos.
10:
bár az állítások hitelességét nem ellenőrízhetjük, aki ismer a való életben is nőket, az találkozott ilyen nővel is mint a válaszoló. ebből is látszik hogy a nők nem kivétel nélkül mind ostoba hisztizős feministák. én is úgy látom hogy ez puszta műbalhé mint a különböző kisebbségek/vallások között gerjesztett konfliktusok is.
a társadalomnak nem attól lesz jobb hogy berugdosunk pár nőt polgármesternek, hanem ha nő és férfi képes lesz együttműködni.
"Sok embernek lövése sincsen a feminizmusról, csak puffogtatja, mint valami sértő szót. "
pedig a feminizmus eleve a szexizmus egyik fajtája.
ez ugyanolyan mint a nácizmus meg a nemzetközi együttműködés közötti különbség.
"Pedig az átlag magyarokra eléggé jellemző a hímsovinizmus, engem sem érdekelt addig, amíg a saját családtagjaim nem látták ennek kárát.
Dán haverom is szóvá tette, magyar felesége van, és itt éltek pár évig. Akkor eléggé felhúztam magam az érvein, példáin, de mostanában be kell látnom, igaza van.
Sok magyar nő is úgy van nevelve, úgy nőtt fel, hogy ez normális."
az átlag magyarra az ostobaság jellemző inkább. a nők is ugyanolyan soviniszták, egy elégedetzlen társadalomban mindenki a kifogást keresi, miért mindenki más a hibás.
és valóban mindenkit belenevelnek. mint ahogyan a fiúkba is belenevelik hogy gáz dolog kimutatni az érzelmeket és gyengének lenni, és a férfi egy másodlagos nem.
"Vagy látesnmeleg, forever alone, impotens, 160 centi, titokban nőnek öltözik. Leginkább ezek váltják ki ezt a viselkedést. "
kivéve ha egy boldog párkapcolatban élő ember aki egy antifeminista oldalt vezet.
vagy ha elfogadjuk igaznak, akkor minden feminista magányos leszbikus trampli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!