Valaki segítene, vagy adna tanácsot?
Figyelt kérdés
A kabátomat szeretném befesteni feketére . Téli kabát , a víz nagy része lepereg róla . Piros színe van , de beszeretném festeni feketére .
Ha vennék fekete festéket és a mosógépbe beraknám akkor befogná az egész kabátot vagy mennyi az esély rá hogy befogja ?
És a mosógépet utána hányszor mossam át hogy a fekete festék tisztára kimenjen belőle ?
Köszönöm előre is a segítségeteket :-)
2014. okt. 12. 17:18
1/3 anonim válasza:
Nem javaslom... Szerintem vegyél egy fekete kabátot.. Drágább lenne profi modon befesteni, mint uj kabatot venni
2/3 anonim válasza:
Nehogy.. Először a kabátot dobhatod szemétbe, aztán a mosógépet.. Vegytisztítóban sok helyen vállalnak anyagfestést, de tényleg több értelme lenne venni egy új kabátot. :)
Esetleg nézz körbe second hand-üzletekben a ruhák között, lehet kifogni jókat. Én is úgy vettem kabátot. :)
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm hogy írtatok :-) ...inkább hallgatok rátok :-)
2014. okt. 12. 18:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!