Jó annak akinek sok ismerőse van facebook-on?
Nekem 40 körül lehet, csak évfolyamtársak - akik bejelöltek, még a testvérem és a barátom sem ismerősöm ott.
Nem teljes valódi nevemmel vagyok fent, havonta 2x lépek be az egyetem miatt.
Nekem így nagyon jó, bár várom a percet, amikor végzek a sulival és törölhetem magam. :D
Van több ismerősöm is, aki már ezer fölött jár, az egyikük ki is maxolta az ismerősök számát. Boldogabbak-e tőle? Nem hinném.
Az egyik ilyen ismerőssel rendszeresen beszélgetek és rajtam kívül nem nagyon beszél mással Facebookon keresztül...
Erre is passzol egy régi-régi számítástechnikát népszerűsítő tévéműsor egy momentuma.
Für Anikó színésznőt kérdezték, szokott-e chatelni.
Válasza:
Hogyne. Marika nénivel itt a lépcsőházban, Józsi hentessel, a piacon a zöldségessel.
Ja, hogy számítógéppel? Úgy nem.
Attól, mert valakinek nem 200, hanem 5000 ismerőse van Facebookon, még semmivel nem lesz neki jobb.
Az, hogy egy közösségi oldalon hány ember jelöli ismerősnek, és/vagy hány embert jelöl be, akik visszaigazolják, semmit nem jelent. Lehet valakinek 5000 "ismerőse", lehet, hogy abból csak 500-at ismer ténylegesen.
Viszont a vadidegenek halomra jelölgetése némi biztonsági kockázatot is rejt magában, főleg ha a biztonsági beállításokra nem szentel elég figyelmet. Nem biztos, hogy jó az, ha random vadidegenek minden posztunkat látják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!