Aki esténként fürdik, az reggel, felöltözéskor nem érzi magát koszosnak?
Nem tudom te hogyan kakálsz, hogy feltétlen bidé kell utána. És ha nem otthon mész wc-re???
Nehogy már igénytelen legyek, mert nem mosom meg a fenekem minden kakkantás után...
Pont te írod, aki az egész napi munka után befekszik büdösen az ágyba....
Hogy tudsz befeküdni koszosan este az ágyba? Tiszta fertô lehet már ott...buszozás,meló után...és még szerinted mi vagyunk igénytelenek...
Este szoktam fürdeni,nèha reggel is tusolok plusszba. Nem szoktam koszosnak érezni magam reggel.
Nem tudom meddig hisztiztek még. Akkor én is mondhatnám hogy hogy bírsz emberek közé menni úgy hogy kb 15-20 órája ért hozzád víz meg szappan; meg hogy sajnálom azt aki melletted áll a buszon. Ennyi.
Fertő az ágyban?? Egyre viccesebbek vagytok. Tudod pizsama van rajtam. Max a pofikám és a kézfejem ér az ágyneműhöz. Húúúú
24-es, ezt: "és még szerinted mi vagyunk igénytelenek"
ezt arra írtad hogy kiírtam a kérdést? Mert ha igen, akkor üldözési mániád van. Nem tartom igénytelennek azt aki este fürdik. Csupán számomra furcsa, ezért is írtam ki a kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!