Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Aki esténként fürdik, az...

Aki esténként fürdik, az reggel, felöltözéskor nem érzi magát koszosnak?

Figyelt kérdés
2014. okt. 6. 16:02
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
58%

Nem tudom te hogyan kakálsz, hogy feltétlen bidé kell utána. És ha nem otthon mész wc-re???

Nehogy már igénytelen legyek, mert nem mosom meg a fenekem minden kakkantás után...

Pont te írod, aki az egész napi munka után befekszik büdösen az ágyba....

2014. okt. 6. 20:23
 22/33 A kérdező kommentje:
Akkor büdös vagyok, de legalább a seggem nem szaglik.
2014. okt. 6. 20:28
 23/33 anonim ***** válasza:
Én is reggel nagyvécézem és után megyek fürödni, amúgy is a reggelli fürdés nálam az ébresztő, és olyan jó érzés tisztán és illatosan felöltözni és elindulni otthonról.
2014. okt. 7. 08:10
 24/33 anonim ***** válasza:

Hogy tudsz befeküdni koszosan este az ágyba? Tiszta fertô lehet már ott...buszozás,meló után...és még szerinted mi vagyunk igénytelenek...

Este szoktam fürdeni,nèha reggel is tusolok plusszba. Nem szoktam koszosnak érezni magam reggel.

2014. okt. 7. 11:18
 25/33 A kérdező kommentje:

Nem tudom meddig hisztiztek még. Akkor én is mondhatnám hogy hogy bírsz emberek közé menni úgy hogy kb 15-20 órája ért hozzád víz meg szappan; meg hogy sajnálom azt aki melletted áll a buszon. Ennyi.

Fertő az ágyban?? Egyre viccesebbek vagytok. Tudod pizsama van rajtam. Max a pofikám és a kézfejem ér az ágyneműhöz. Húúúú

2014. okt. 7. 11:41
 26/33 A kérdező kommentje:

24-es, ezt: "és még szerinted mi vagyunk igénytelenek"

ezt arra írtad hogy kiírtam a kérdést? Mert ha igen, akkor üldözési mániád van. Nem tartom igénytelennek azt aki este fürdik. Csupán számomra furcsa, ezért is írtam ki a kérdést.

2014. okt. 7. 11:49
 27/33 anonim ***** válasza:
Hülyék vagytok ti, ha napjában kétszer zuhanyoztok úgy, hogy igazából lószart se csináltok amitől koszosak lehetnétek.
2014. okt. 7. 17:33
 28/33 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem jött be utolsó. Szennyvízzel dolgozom...
2014. okt. 7. 17:42
 29/33 anonim ***** válasza:
65%
Már voltak ilyen kérdéseid. Ott is mindenki leírta, hogy attól még, hogy neked valószínűleg nemi betegséged van, izzadás problémáid, és a seggedet sem tudod kitörölni, a legtöbb embernek nincsenek ilyen gondjai. De biztos mindenki más az undorító, és nem te vagy a hülye.
2014. okt. 8. 21:46
 30/33 A kérdező kommentje:
Vagy pedig te vagy hülye. Nem írtam ki ilyesmi kérdéseket, és nincsenek is ilyesmi problémáim. Hagy én tudjam már jobban.
2014. okt. 9. 11:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!