Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Aki esténként fürdik, az...

Aki esténként fürdik, az reggel, felöltözéskor nem érzi magát koszosnak?

Figyelt kérdés
2014. okt. 6. 16:02
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
Nem is értem mitől érezné magát az ember koszosnak... Ha csak nem valami 100 gyermekes cigányputriban él...
2014. okt. 6. 16:56
 12/33 anonim ***** válasza:
58%

Dehogy érzem magam koszosnak, az ágy tiszta, a pizsoma tiszta, mitől lennék koszos.

Amikor van 35-40 fok nyáron, csak akkor szoktam reggel is fürdeni, mert akkor tényleg megizzadok éjszaka, de amúgy nem.

2014. okt. 6. 17:03
 13/33 anonim ***** válasza:

Nem érzem magam koszosnak, mivel tisztán fekszem le a tiszta ágyba.

Reggel csak az arcomat meg a hónaljamat mosom meg (meg a fogamat).

2014. okt. 6. 17:12
 14/33 anonim ***** válasza:
60%
Áh, ha te este nem fürdesz, akkor már értem, miért merült fel benned, hogy más koszos lesz reggelre. A magamfajta tisztán fekszik a tiszta ágyba, így reggel nem vagyok "koszos". Nyáron szoktam reggel IS zuhanyozni.
2014. okt. 6. 18:12
 15/33 anonim ***** válasza:
72%
Azért ne essünk túlzásokba! Egészséges embernek aki a munkájából (vagy más tevékenységéből) adódóan nem izzadja szét a fejét vagy nem lesz koszos, nem kell naponta 2-szer fürdenie. Szétcseszed a bőröd a sok kemikáliával aztán jajgatsz, hogy milyen bőrproblémáid vannak holott naponta 2-szer sikálod le a bőrödről a természetes védőréteget.
2014. okt. 6. 18:18
 16/33 anonim ***** válasza:
79%

A kérdező csak reggel fürdik ;)

nah nekem meg az a fura, koszosan ágyba feküdni

2014. okt. 6. 18:24
 17/33 anonim ***** válasza:
Én mindig este zuhanyzom. Nem tudnék úgy ágyba feküdni, hogy koszos vagyok, és még az ágyneműt is összekoszolom... Vagy csak átvegye az izzadtságszagot...
2014. okt. 6. 19:43
 18/33 A kérdező kommentje:

Van aki nem tud koszosan ágyma menni, más meg nem tud koszosan munkába menni. Ez ilyen. Nem vagyunk egyformák.

Ha este zuhanyzom sem birok másnap reggel tiszta ruhát felvenni, mert koszosnak érzem magam. Szóval ha este zuhiztam, attól másnap reggel is fogok.

A bioritmusom is reggel hív wcre.... Tudom, itt minden válaszolónak van otthon bidéje. Vagy pedig reggel cica mozsdást csinál. De ennyi erővel meg már lezuhanyozni.

2014. okt. 6. 19:57
 19/33 anonim ***** válasza:
55%
Nincs bidém, csak ki tudom törölni a sejhajomat rendesen...
2014. okt. 6. 19:59
 20/33 A kérdező kommentje:
Jahhjah, mert az aztán ugyanolyan. És még engem mondtok koszosnak?! Eszem megáll.
2014. okt. 6. 20:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!