Szerintetek is nagyon gáz már az xD XD szmájlik használata?
Figyelt kérdés
nem tehetek róla, ha meglátom valakinél, hogy ilyet ír, egyszerűen nem tudom komolyan venni. azt gondolom, hogy még mindig egy 14 éves szintjén áll XD XD XD2014. okt. 4. 21:23
1/5 anonim válasza:
én akkor szoktam ezt írni, ha már annyira röhögök, hogy szavakkal jellemezhetetlen. pl
xDDDDDD
De amúgy vannak kultúráltabb ismerőseim akiknek akkor sem írom ezt :D
2/5 anonim válasza:
A hiba az Ön készülékében van.
Ugyanúgy használják ezt is, mint a többit. Kedvfüggő.
3/5 anonim válasza:
Szerintem nem gáz, ha valaki indokoltan használja és nem teszi minden válasz végére, mert az utóbbi tényleg elég gyerekes és olykor idegesítő is.
4/5 anonim válasza:
az tényleg idegesítő és gyerekes , ha valaki minden mondata után xd-t ír . de lehet ezt kulturáltan is használni . én is szoktam , például ha sms-zek valakivel és vicces a téma, mert ezt üzenetben nem igazán lehet kimutatni :D és persze vannak a "menő"páwák akikkel egyáltalán nem lehet normálisan beszélgetni , vagyis csak a "szia.mizu?semmi " fajta beszélgetéseket folytatják azoknál ez is csak divat :D
5/5 anonim válasza:
nem az. inkább az a gáz, hogy te ezen vagy fennakadva..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!