Ti a párotok előtt mertek böfögni vagy egyéb illetlen hangokat produkálni? :D Ha igen, mennyi idő után kezdtétek el?
Figyelt kérdés
Egy lentebb lévő kérdés ihletett meg. Eszembe jutott róla, hogy én a barátnőm előtt sem böfögni sem f*ngani nem merek, ha ott van, pedig már három éve vagyunk együtt. Ez normális?
Pedig nagyon gyors az emésztésem, és rengeteget kell f*ngnaom :D Amikor a barátnőmmel napokig vagyunk együtt, akkor az nekem tiszta szenvedés. Ilyenkor mindig éjjel sunnyogok ki a wc-re és olyankor percekig tart a tűzijáték. Gondoltam már arra, hogy hagyom a beleimet előtte is természetesen működni és nem tartom vissza a hangokat, de ezt olyan kínos elkezdeni.
Aki mert a párja előtt "hangoskodni", az hogyan kezdte el? :D Kínos volt vagy vicces?
2014. szept. 26. 15:06
11/11 anonim válasza:
Leírtad a lényeget. Kimész nagyokat rottyantgatni a wc-re, és kész. Nem kell egész nap parádézni a barátnőd előtt, ezzel meg is van oldva...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!