Megvertek mert meleg vagyok, nem tudom mi tévő legyek. Hogyan tovább?
Leszbikusként egy dolgot tudok tanácsolni:
Mindig, minden körülmények között állj ki magadért, keményem, mert különben eltaposnak.
Nem egyszer kellet magamat és a páromat is megvédenem, idővel beletanul az ember. A legtöbb embernek meg csak a pofája nagy, de még egy nőtől is besz***nak ha kellő határozottsággal lép fel.
A homofóboknak üzenem, hogy remélem őket is megfosztják majd az alapvető jogaiktól. Én akkor is elfogadom majd őket, csak ne követeljenek jogokat, milyen dolog, hogy egy kisebbség ilyet csinál?
Miért ne titkolózzon az új sulijában? bazeg..(megtanulhatnál egy picit jobban is írni és fogalmazni.11-es)
A meleg dolog egyáltalán nem sulival egyeztethető dolog azért, főleg ha általános vagy szakmunkás, egyetemen más a helyzet de ez biztos hogy nem az.. Az új suliban légy normális hetero mint eddig, a magánéletedet meg hagyd otthon,ha meg ott barátokat szerzel, alaposabban válaszd ki azt akiben bízol..
De egyenlőre még nem itt tart a dolog.
Az iskolai pszichológustól meg amúgy nem fogják abba hagyni a megaláztatásokat verekedéseket és hasonlókat, max előterjeszti anonim az ügyedet az iskolába és megpróbálnak a tanárok jobban odafigyelni a diákokra és azok szellemi felvilágosítására. ez is egy megoldás de véleményem szerint nem valami hatásos..
Így ismeretlenben is szörnyen sajnálom, amit veled tettek. Bizalmat szavaztál valakinek, ki azzal gerinctelenül visszaélt. Remélem, jobban vagy má azóta - de ha mégsem, írj nekem pàr sort, s megpróbálok érdemben segíteni.
21f
Engem is pár volt haverom betámadt, akik voltak olyan őslakos, b uta, b ukó, pr0sztó idi0ták, hogy megítéljenek a sz exuális orientációm alapján.
Igazából eléggé helyben hagytak, és eltörték az orromat is. Az ilyen primitív emberekkel nem lehet mit kezdeni. Én úgy voltam vele, hogy nem szólok senkinek, majd visszaadom valahogy.
Aztán egy normális haverom szülinapi bulijába páran közülük hivatalosak voltak, az egyik baromira berúgott, én meg jól megb* sztam :D
Az a szép az egészben, hogy magánál volt, jó persze nem teljesen, de akart engem :D
A legtöbb homofób látens meleg. Csak gyávák!
Inkább vagyok büszke b u zi, mint egy látens gyáva k* rva.
Szerintem beszélj a szüleiddel, nem jó ez így, amiben te vagy.
Az én szüleim nagyon rosszul fogadták, vagyis az anyám. Fél évre száműzött otthonról, mert azt hittem megrontom az öcséimet. Voltak gondjaink, veszeledtünk, de rájött, hogy csak a fia vagyok, és megváltozni úgysem fogok. Megállapodtunk, ha nem beszélek arról, hogy fiúkkal dug0k, akkor neki rendben lesz a dolog.
Azóta már olyan jó a kapcsolatunk, ha este nem alszok otthon, reggel megvár, hogy elmeséljem mi volt.
Eleinte k* rvára nehéz. És tuti, hogy haragudni fognak, meg magukat hibáztatni, hogy mit rontottak el. De idővel jobb lesz, ahogy ez a sulis dolog is. Most szar és ijesztő, de ne add meg nekik azt az örömöt, hogy félsz tőlük.
Légy bátor! Én drukkolok neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!