Miért járnak a lányok a suliban csoportosan WC-re?
Figyelt kérdés
2014. szept. 22. 19:43
1/17 hidra12 válasza:
Félnek hogy jön Harry Potter 1böl az ogre attol félnek ennyire:D
De télleg ez engem is érdekel
2/17 anonim válasza:
nekem elmondták
nos mivel nekik körülményesebb a pisi és az ajtókat nem tudják bezárni ezért amig ő bent pisil addig a másik ott áll az ajtó előtt hogy más ne nyisson be...
3/17 anonim válasza:
Azert mert legessen kivel okorkodmlni a WC-ben
4/17 anonim válasza:
Dumálni, fogni az ajtót, véleményt kérni sminkről, hajról, öltözetről, pletykálni, vécépapírt, betétet vagy zsepit adni a másiknak ha nála épp nincs.
5/17 anonim válasza:
En azert jarok a baratnoimmel h oda visszafele is tudjunk dumalni..plusz ott lehet cikisebb temakrol is dumalni(atlatszik e a betet vonala ilyesmik)
6/17 anonim válasza:
Mivel nálunk túl csóró az iskola normális zárható ajtókat csináltatni,ezért muszály valakinek fogni,mert hiába vágom be magamra az ajtót kinyílik! :)
7/17 anonim válasza:
Azért, mert nem csak a wc miatt mennek.dumálnak közben egymással, és hasonlók.
8/17 hidra12 válasza:
De nálunk bezárható ellég jól az ajtó de igyis csoportosan menek.
9/17 anonim válasza:
A negyedik válaszoló teljesen jól összefoglalta. Valamint, egy idő után ezen már nem is gondolkodnak a lányok, ha mennek, akkor automatikusan hívnak valakit, ha kell, ha nem. Ez ilyen berögződés. Legalábbis környezetem és saját tapasztalatom alapján.
10/17 hidra12 válasza:
Őőőő fura ,fiú vagyok, de ak miért mentek 3osztályosként csoportosan akárcsak egy horda?
Akkor sminkelik magukat vagy mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!