Kinek milyen gagyi félelme van?
Figyelt kérdés
Pl: fél a porcicátol és egyéb hasonlók.2014. szept. 22. 18:30
21/27 anonim válasza:
Nekem is az, ami a #18-asnak+ ez nagyon gagyi, tudom, de az íróasztalomnál a széket mindig betolom elalvás előtt, mert attól félek, hogy este a sötétben látok egy szellemet benne ülni :D Meg (ez is nagyon gagyi, de ez van :P ) Félek a wc-től :D Komolyan. Vagyis a wc helyiségtől, mert nekünk nem a fürdőszobában van, és bent van a villanykapcsoló, és mikor lekapcsolom a villanyt rohanok ki, mint egy őrült :D (anyumék biztos hülyének néznek)
22/27 anonim válasza:
20. vagyok
21.: a wc-től én is rohanok befele +a konyhától is :D
25/27 anonim válasza:
hát.. gagyi de a tükör és a széket sem szeretem ha ki van húzva... Ez van :/
26/27 anonim válasza:
Ez a tükör dolog nálam is érvényes főleg éjszaka.
Ezenkívül csak úgy tudok aludni ha a függönyöm be van húzva és az ajtóm be van csukva.
És még régebben volt egy fura fóbiám: még kicsi voltam minden éjjel beképzeltem , hogy az ágyam ágynemű tartójában van egy hulla... és éjjel kimászik onnan... hát elég élénk fantáziával rendelkezem... :)))
27/27 anonim válasza:
Én kiskoromban még attól is rettegtem, hogy egyszer csak rázuhan egy repülő a házunkra és meghalunk. o.O :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!