Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerencsés az életben, vagy...

Szerencsés az életben, vagy szerencsés a szerelemben? Melyiket választanád?

Figyelt kérdés

Sikeres élet (nem gazdagságra gondolok feltétlen, hanem arra, hogy jól alakulnak a dolgaid - jó munkahely, jó családi és baráti kapcsolatok, viszont nincs párkapcsolatod)

vagy

sikeres párkapcsolat (boldog vagy a pároddal, viszont elégedetlen vagy az életed egyéb részeivel)

2014. szept. 21. 12:22
1 2
 11/11 anonim válasza:
Én pont fordítva vagyok, mint a kérdező: a párkapcsolatom nagyon jó, az életem minden más területe viszont kész katasztrófa. Nincs munkám és nem is tudom, mivel szeretnék foglalkozni, de ha tudnám is, akkor se tudnám csinálni, mert beteg vagyok évek óta. Barátaim már nincsenek, annyira szégyellem magam, hogy képtelen vagyok így eléjük állni, a családomra sose számíthattam. Eléggé szenvedek ebben a helyzetben, sztem jobb lehet a másik kombináció, de mégse cserélném le a páromat meg az életemet se. Talán együtt sikerül kitalálni vmit. Abban bízok, hogy vmi nagyon jó dolog vár rám a jövőben, amihez ezek a rossz események vezetnek el valahogyan.
2018. aug. 13. 18:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!