Mit tehetnék, hogy ne legyek ilyen?
Figyelt kérdés
Tulajdonképpen nem tudom hová tartok.Nem érdekel különösebben semmi.Idővel mindenbe bele unok.Kilátástalannak érzem a helyzetem.Olyan üresnek érzem magam.Sehogy nem tudok beilleszkedni,pedig próbálok.2014. szept. 20. 15:56
1/3 anonim válasza:
Én is, ilyen vagyok, bár a beilleszkedéssel nincsenek problémáim. Talán menj el egy pályaválasztási tanácsadóhoz, vagy pszichológushoz, hátha ők tudnak segíteni. A másik lehetőség, próbálkozz jobban! Kezdj el beszélgetni osztálytársakkal (ha iskolás vagy), vagy munkatársakkal, kérdezd meg őket őszintén, hogy hogy érzik magukat, de csak akkor tedd, ha igazán kíváncsi vagy. Járj el szórakozni, beszélgess emberekkel, semmiképp ne hagyd, hogy ez az érzés eluralkodjon feletted, ha tényleg úgy érzed, hogy nincs tovább, akkor csakis egy pszichológus tud neked segíteni. Talán a szüleiddel is beszélhetnél erről.
Légy kedves, gondolkodj pozitívan és mosolyogj sokat, de tényleg, és akkor derűsebben látod majd az életed!:)
2/3 A kérdező kommentje:
Azt mondják haverjaim,hogy nincs semmi gáz velem,mert a birka csordába nem kell beállnom.Nehogy olyanná váljak,mint a többség.Nem is akarok olyanná válni,meg nem is tudnék.Nincs munkám egy hete,kezdek depressziós lenni.Keresek munkát,de itt a környékünkön esélytelen találni.Ahhoz,hogy munkám legyen,el kéne költöznöm.Na de kevés lóvéból nem lehet fizetni az albit sem.Ilyen alkalmi melókból élek,na de az sincs mindig.
2014. szept. 23. 11:58
3/3 anonim válasza:
Aki keres, az talál úgyhogy ne add fel. De azt is be kell látnod, hogyha az adott környezetedben nincsen munka, akkor sajnos muszáj másik ajtón is kopogtatnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!