Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mással is van ilyen?

Mással is van ilyen?

Figyelt kérdés
Az iskola első évében kezdődött,hogy a nagyobbak állandóan szekálltak,most ne menjünk bele részletesebben,hogy-hogyan,de elég keményen.Ez folytatódott egésszen 8.végéig.Majd 9. év eljén kezdett néha megváltozni a személyiségem a személyiségem.PL:félek a pókoktól,de amikor épp az van velem - én úgy hívom,hogy a másik énem használlom - akkor simán megfogom őket,vagy PL:Az egyik gyerek jó párszor meg vert,de 9.O végén egyszer beszólt,ő az ajtónál állt én meg épp ki akartam menni rajta.Elindultam,úgy terveztem,hogy elmegyek csöndben mellette,hátha nem fogja folytatni,de aztán amikor mellé értem valamiért berúgtam a mosdó alá és betörtem az orrát.Amikor "őt"használlom,akkor sokkal több önbizalmam van,mindekinél jobb nak érzem magam.Focizni se tudtam soha,de ha fociztam is,akkor is mindig kapuba küldtek,amikor náha napján kint is voltam,akkor is annyit tudtam csinállni,hogy ha közelembe került a labda,akkor elrúgtam valamerre.Aztán multkor szintén kint voltam és megint jött "ő" és mérföldekkel jobban játszottam,mint máskor,sajnos csak pár percig.Ki is cseleztem pár embert.Természetesnek tűnt,mintha tudnám,hogy mit hogy kell csinállni,de aztán pár perc utánn el is ment.Aztán megint egy jó darabig nem jött elő,de mostanában (közép suli 3. osztály) elég gyakran érzem "őt".NEm értem a helyzetet..Bocsi,hogy ilyen hosszúra sikeredett,de még így is nagyon nagyon röviden mesélltem el.A válaszokat előre is köszönöm,még ha olyanok is,hogy "egéréé változol",mert azokon mindig jót nevetek,ha elég kreatívak.JA és 17/F.

2014. szept. 15. 00:59
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem skizofrén vagy. Olvass utána a skizofréniának!
2014. szept. 15. 02:04
 2/6 A kérdező kommentje:
Olvastam,de azok mind negatívan beszélnek róla,ez pedig nagyon is pozitív hatással van rám.
2014. szept. 15. 02:58
 3/6 anonim válasza:
szerintem egyszerüen csak nem mered még felvállalni önmagad,bizonytalan vagy hogy merj-e cselekedni és kell a megerősítés egy másik embertől,aki jelen esetben saját magad vagy.semmi baj nincs ezzel,ha 'beteg' lennél vagy skizofrén , nem tudnál így elszámolni magad és mások felé az állapotodról,nem is akarnál.Szerintem.(ilyes voltam én is anno..)
2014. szept. 15. 03:19
 4/6 A kérdező kommentje:
Akkor most ki vagyok?Egyszer visszahúzódó vagyok,félek kimenni emberek közé.Máskor meg én vagyok mindennek a középpontja.
2014. szept. 15. 03:39
 5/6 anonim válasza:
Ezt neked kell majd elhatároznod,de van még rá időd.én megállapodtam középen, és innen 'pattogok' ide vagy oda,ahova éppen kell.sose becsüld le magad,de soha ne légy fölényes másokkal.ennyi a lényeg.
2014. szept. 15. 04:00
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2014. szept. 15. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!