Kit szerettek a világon a legjobban?
A szeretet ugye több dolgot takar,de én most,arra a részére gondolok,amibe minden beletartozik.
Étsd:egy gyilkos azt mondaná neked megöli az összes szerettedet,de egy személy életben maradhat...választhatsz ki legyen az.
És,akkor azt választod,akit a legjobban szeretsz...gondolom.
Remèlem értitek...
Szóval?
De magadat nem áldozhatod fel...ha nem választasz senki,akkor meg mindenki meghal...
Ne másítsátok már el a sztorit...
A kérdésre válaszoljatok...ne olyanokat,hogy megakadályoznád stb...
Köszönöm.
Barom vagy hogy ilyeneken elmélkedsz..
Csak egy hülye kérdez ilyesmit,hogy lehetsz ennyire...
Jóhogy inkább az én életem adnám oda mindenkiért akit szeretek,ha választanom kellene mondjuk anyu vagy apu közt,és egyikőjüket megölnék,belehalnék a fájdalomba és biztosan megőrülnék..inkább főbelőném magam.!
Ez abszurd!
Ha olyan heyzetben vagy,hogy az életedről van szó,akkor nem ugy fogod fel a dolgokat,mint most a számítógép előtt.
A halálfélelem az kemény dolog...
Szóval ne dobálozzatok olyan könnyedén a "feláldoznám magamat"mondattal.
Erre a dologra csak akkor tudsz normális választ adni,ha olyan helyzetbe kerűlsz!
De térjünk a kérdésre.
Magadat nem áldozhatod fel...téged nem ölnek meg,vagy választasz egyet,vagy mind meghalnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!