Kit szerettek a világon a legjobban?
A szeretet ugye több dolgot takar,de én most,arra a részére gondolok,amibe minden beletartozik.
Étsd:egy gyilkos azt mondaná neked megöli az összes szerettedet,de egy személy életben maradhat...választhatsz ki legyen az.
És,akkor azt választod,akit a legjobban szeretsz...gondolom.
Remèlem értitek...
Szóval?
hacsak nem egy helyen tartózkodik az összes szerettem, nem tudná őket egyszerre megölni. hamarabb ölném meg én őt (de biztos hamarabb, minthogy a magyar rendőrség tenne valamit).
jelen pillanatban az életem is feláldoznám azért, hogy édesanyám meggyógyuljon. :(
Van 3 gyermekem és egy feleségem. Nem tudok rá válaszolni. Nincs olyan, hogy kedvenc. Mindenkit ugyanúgy szeretek.
Ha rajtam múlna, megpróbálnám megakadályozni a saját életem árán. Ha nincs rá lehetőségem, és életben hagy, akkor megtalálom a módját, hogy kinyúvasszam valahogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!