Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Tényleg olyan nagy gond az,...

Tényleg olyan nagy gond az, ha egy lánynak rövid a haja (nem NAGYON rövid, de egyáltalán nem hosszú)? Néha hord bő pulóvereket, de egyébként a ruhák nem férfiruhák.

Figyelt kérdés

Igen, ez én lennék. :)

Öt éves korom óta rövid a hajam, nem is tudom, milyen volt hosszúnak. Eddig bele sem gondoltam, hogy valaki(k) ezért kiutálhatnak, előző iskolámban nem volt semmi gond, rengeteg barátom volt. De most egy ilyen "elitebb" iskolába kerültem költözés miatt, ahova tipikus "menők" járnak, és én lettem a főcélpont.

Igen, bevallom, néha felveszek egy olyan pólót/pulóvert, ami nem feltétlenül teljesen simul a testemre, de egyébként női ruhákat hordok. Sminket őszintén szólva nem használok, mert 15 évesen annyira nem látom óriási értelmét - majd ha picit nagyobb leszek.

Ellenben a lány osztálytársaimmal, akik legtöbb esetben fiatalabbak nálam, de tizennyolcnak néznek ki, isznak és cigiznek (óriási tisztelet annak a négy-öt kivételnek).

Én se nem cigizem, se nem iszom.

Folyton engem cikiznek, férfi parfümöket ajánlgatnak (mert ugyebár nőit használok) és még sorolhatnám.

Velem lenne a gond?

2014. szept. 11. 17:24
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Myzatntro már itt is okoskodik?! Ne foglalkozz vele kérdező! Ő már látja,hogy döntöttél...Istenem,pont írtad,hogy tudod,hogy az nem lenne jó,ha miattuk változnál. És igen is tiszteletreméltó,hogy 15 évesen még nem akarsz sem pasizni,sem sminkelni:D A haj megnövesztése,meg nem az "elkurvulás" jele! Viszont rövidből is lehet dögöset varázsolni:D.
2014. okt. 1. 07:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!