Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Tényleg olyan nagy gond az,...

Tényleg olyan nagy gond az, ha egy lánynak rövid a haja (nem NAGYON rövid, de egyáltalán nem hosszú)? Néha hord bő pulóvereket, de egyébként a ruhák nem férfiruhák.

Figyelt kérdés

Igen, ez én lennék. :)

Öt éves korom óta rövid a hajam, nem is tudom, milyen volt hosszúnak. Eddig bele sem gondoltam, hogy valaki(k) ezért kiutálhatnak, előző iskolámban nem volt semmi gond, rengeteg barátom volt. De most egy ilyen "elitebb" iskolába kerültem költözés miatt, ahova tipikus "menők" járnak, és én lettem a főcélpont.

Igen, bevallom, néha felveszek egy olyan pólót/pulóvert, ami nem feltétlenül teljesen simul a testemre, de egyébként női ruhákat hordok. Sminket őszintén szólva nem használok, mert 15 évesen annyira nem látom óriási értelmét - majd ha picit nagyobb leszek.

Ellenben a lány osztálytársaimmal, akik legtöbb esetben fiatalabbak nálam, de tizennyolcnak néznek ki, isznak és cigiznek (óriási tisztelet annak a négy-öt kivételnek).

Én se nem cigizem, se nem iszom.

Folyton engem cikiznek, férfi parfümöket ajánlgatnak (mert ugyebár nőit használok) és még sorolhatnám.

Velem lenne a gond?

2014. szept. 11. 17:24
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
*majdnem
2014. szept. 11. 18:53
 12/21 anonim ***** válasza:

vannak emberek akik nem játsszák a társadalmi nemi szerepüket, őket általában kiközösítik.

választhatsz.

2-3 év múlva talán 1 ilyen se marad az osztályban

2014. szept. 11. 19:17
 13/21 anonim ***** válasza:
ja látom, már döntöttél, pasizás, beilleszkedés.
2014. szept. 11. 19:19
 14/21 A kérdező kommentje:
Nem akarok egy lenni közülük, de tény, hogy így esélyem sem lesz ebben a városban. Semmilyen szempontból.
2014. szept. 11. 19:26
 15/21 anonim ***** válasza:

Tojjál rájuk. Nekem is volt rövid hajam (fülemig érő oldalt felnyírt), szeretem a bő pulóvereket és egyenes szabású pólót is hordok. Engem is csesztettek, bár nem ezért, hanem azért mert én nem voltam gazdag, míg az osztálytársaim igen (hasonlóképpen összetömörítve a jegyző, a hivatali dolgozók, az orvos, a pap, ügyvéd gyerekei). Engem is bántott a kiközösítés egy ideig de aztán megtanultam magasról tenni rájuk.

Ha legközelebb férfi parfümöt ajánlanak, mondd nyugodtan, hogy kösz nem, a párom nem ilyet használ. (:

24/L

2014. szept. 11. 19:44
 16/21 anonim ***** válasza:

A viselkedéseddel rendben van, szerintem is az nincs rendben, aki ilyen korban már cigizik, túl van sminkelve, azt hiszi, hogy ő a vagány gyerek stb.

Ami pedig a hajaddal kapcsolatos: Mindenkinek olyan a haja, amilyennek akarja. Viszont nekem valahogy nem jön be a lányoknál a rövid haj, nem tartom nőiesnek, ezért valószínűleg járni nem járnék veled. :D

De kiközösíteni meg piszkálni ezért az bunkóság.

2014. szept. 11. 19:47
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Nekem általában tetszenek a rövid hajú lányok, kivéve azok a tarra oldalt lenyírt, meg felül semmi, nem is tudom mik azok. Akinek van ízlése, és normálisan van vágva, azok tetszenek.
2014. szept. 11. 20:44
 18/21 A kérdező kommentje:

Hát nekem nem olyan... :D

Illetve egyik oldalon kicsit hosszabbra van hagyva, mint a másikon, de nem olyan látványos, és a rövidebb oldal sem olyan iszonyatosan rövid.

2014. szept. 11. 21:07
 19/21 anonim ***** válasza:
0%
Ó jaj, összedől a világ.
2014. szept. 11. 21:20
 20/21 anonim ***** válasza:

Ne növeszd meg a hajad!

Csak azért, hogy pasid legyen? Milyen buz€ráns az, aki HAJHOSSZ alapján választ nőt magának?

A húgom 23 éves, most vágatta le a haját - fel is volt neki nyírva, most nő - és azóta letegezik (addig magázták, utálta), és sokszor megállítják az utcán, hogy nagyon jó a haja.

A belsőd rendben van, nehogy azt hidd, hogy változtatnod kell, hogy pasid legyen. Az olyan is lesz.

2014. szept. 12. 20:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!