Volt ofő felhívása?
A volt ofőmmel jó volt a kapcsolatunk,tudom,hogy csak egy diákja voltam a sok közül,de úgy éreztem tart hozzám és ő is ezt mondta nekem.
Voltak némi problémáim az iskolaévek alatt és ilyenkor mindig elhívott beszélgetni. Úgy érzem valóban érdekelte mi van velem és nem csak indokolatlanul teszi, elvégre nem lenne kötelessége ilyesmit tenni.
Most már eltelt egy év mióta elballagtunk és szeretnék beszélni vele. Tudom, hogy nem a magánpszichológusom, de annyira nyugtató mindig a jelenléte és ahogyan beszélni tudok vele, hogy ezért gondoltam rá. Szívesen hívnám, csak nem tudom, ha kellene, elvégre mégiscsak egy volt diák vagyok a számára, semmilyen fontosságot nem töltök be az életében. Belegondolok, hogy ha az ő helyében lennék biztos volna más dolgom is, minthogy egy volt diákot hallgatni, aki már elballagott.
Ti mit gondoltok ?
Sokkal udvariasabb személyesen felkeresni. Ha nincs is olyan közeli kapcsolat, egy osztályfőnök akkor is szívesen beszél a volt diákjaival, szereti tudni, merre tartanak.
Bemész az iskolába, megkérdezed, hogy van-e valamikor lyukas órája, amit rád tudna szánni. Szerintem jobb ez így, mint telefonon rácsörögni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!