Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit tehetnék hogy ne legyen...

Mit tehetnék hogy ne legyen önbizalom hiányom?

Figyelt kérdés
Mások szerint külsőre aranyos, szép vagyok, de még sem vagyok elégedett magammal. Nem tudom magamról elhinni hogy belém képes lenne bárki belém szeretni vagy egyáltalán megkedvelni. Utálom magamat amilyen vagyok. Csendes vagyok, ez rossz tulajdonság.
2014. szept. 9. 13:09
 1/1 anonim ***** válasza:
én is ilyen voltam, így láttam magam...én egy szakítás miatt...fontos megtalálni a forrást, hogy mitől van ez...és megszüntetni...nálam ez bevált...megtaláltam a problémát és legyőztem...és most van barátnőm és boldog vagyok...pedig 7 évig depressziós voltam és nem volt önbizalmam...elhatároztam, hogy elegem van a magányból és párt szeretnék találni egy életre...és "felhúztam magam" lentről...mondjuk én tudtam az okát...
2014. szept. 9. 13:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!